Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Niki Möller, Mäklare på SkandiaMäklarna Trångsund, Skogås & Sköndal

Niki
Möller
Mäklare på SkandiaMäklarna

5 av 5 i betyg

Om Niki Möller

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Niki?

Jag ger 110% i varje affär. Tack vare stort engagemang och god lokalkännedom har jag sålt flertalet rekordförsäljningar. Jag ger det lilla extra och vet vad som krävs för att maximera försäljningsresultatet. Vi jobbar mycket aktivt med marknadsföring i flera olika kanaler och är den mest anlitade fastighetsmäklaren i området så vi har ett stort kontaktnät med kunder.

Jag hjälper gärna till med tips om styling mm inför fotografering och visning om så önskas.

Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för just ditt boende!

Vad skiljer Niki Möller från andra mäklare?

Jag ger alltid 110% i varje försäljning. Jag ser till att alltid ha en dialog med mina säljare och att vara tillgänglig även på kvällar och helger till skillnad från många andra mäklare. Detta bidrar till en trygghet för både er som säljare men även för potentiella köpare som ibland behöver snabba svar för att kunna gå vidare. Att vara nåbar är viktigt för mig och det är ingenting jag tummar på. Jag jobbar också hårt och mycket, behöver jag visa er bostad flera gånger så gör jag det. Jag jobbar med visningsgaranti så att så länge bostaden är till salu så ser jag till att alla som vill se bostaden får möjlighet till det. Jag vet att det är det som kan ge er en extra budgivare vilket i sin tur resulterar i bättre resultat och högre slutpris. Med mig får ni en engagerad mäklare med god lokalkännedom.

Låt oss tillsammans göra din bostadsaffär till den bästa!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat som mäklare i flera år och har god lokalkännedom, om de områden jag jobbar i. Jag vet vart närmsta matbutik, skola, förskola, kommunikationer, matställen, grönområden och strövområden ligger. Jag vet vilka människor som söker boende i ert område och vet hur vi ska göra för att bäst rikta in oss till din största målgrupp för att generera bästa möjliga resultat.
Vi har sålt i alla föreningarna i området och känner därför väl till dem och vet har den information som krävs för att kunna vara påläst för att bäst kunna besvara spekulanternas frågor så att de ska känna sig trygga.

Hur marknadsför Niki sina bostadsförsäljningar?

Först och främst fotograferar vi med vår proffsfotograf för att på så sätt kunna visa er bostads bästa sida.
Vi marknadsför självklart på vår egen hemsida och vi matchar alltid mot vårt stora spekulantregister, där når vi ut till kunder som vi vet aktivt söker sitt nya boende just i ert område. Dessutom ringer jag personligen till våra extra heta spekulanter som nyligen varit med på visningar och i budgivningar.
Utöver våra egna kanaler så marknadsförs din bostad på Hemnet, HittaHem, BoVision m.m. Dessutom får er bostad extra exponering i sociala medier inför visning. Sociala medier såsom Facebook och Instagram är något vi satsar mycket på. Där vi når ut till kunder som inte aktivt söker på de traditionella bostadssajterna men som ändå har intresse av att röra sig vidare.


Vi skickar också ut marknadsföring i närområdet inför visning, dels för att vi vet att ungefär 70% söker sitt nya boende inom sitt nuvarande område. Men också eftersom grannar i området är bra ambassadörer utåt till vänner och bekanta som söker i området. Vi skyltar också upp med riktningsskyltar mot bostaden och i portarna.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Niki säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
På följande platser
  • Huddinge
  • Stockholm
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Niki erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Niki Möller
är mäklare på

Är du Niki Möller?
Logga in och redigera din presentation här.