Emmy Hallbom, Mäklare på SkandiaMäklarna

Emmy Hallbom Mäklare på SkandiaMäklarna

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emmy?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007. I mitt yrke som mäklare är jag lyhörd, noggrann och arbetar med stort engagemang i varje enskild affär. Jag har både erfarenhet och de verktyg som behövs för att kunna nå högsta möjliga marknadspris. Viktigt för mig är att mina kunder skall känna sig trygga och nöjda över att vi tillsammans genomfört en smidig och lyckad affär.

Vad skiljer Emmy Hallbom från andra mäklare?

Jag jobbar med stort engagemang i varje affär och viktigt för mig är att du som säljare ska vara riktigt nöjd efter vårt samarbete.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har varit boende i området i många år och känner väl till smultronställen och vad som kan lyftas beroende på vilken kund jag möter. Att anlita en mäklare med stor lokal kännedom är av stor vikt i dagens marknad.

Hur marknadsför Emmy sina bostadsförsäljningar?

Vi satsar mycket på marknadsföring och förlitar oss inte enbart på Hemnet och de andra större bostadssajterna. Att vara proaktiv och aktivt söka upp spekulanterna är avgörande för att lyckas få ut maximalt marknadspris i dagens marknad. Jag berättar gärna vilka verktyg vi använder oss av när vi ses.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-06.

EMMY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
EMMY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Emmy Hallbom har 1 rekommendation

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emmy till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emmy

EMMY JOBBAR PÅ

Är du Emmy Hallbom?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis