Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Christer Carlsson, Mäklare på SkandiaMäklarna
Toppmäklare

Christer
Carlsson
Mäklare på SkandiaMäklarna

5 av 5 i betyg

Om Christer Carlsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Christer?

Jag har varit verksam mäklare på Värmdö sedan 1996 och drivit SkandiaMäklarna sedan 2007. Min erfarenhet och kompetens har resulterat i ett brett kontaktnät och många återkommande kunder. Jag är känd för att vara en duktig och lyhörd förhandlare som inte ger upp förrän affären är i hamn.

Vad skiljer Christer Carlsson från andra mäklare?

Att sälja bostäder är nog enkelt, men ingen köper och säljer bara en bostad. Någon säljer sitt livsverk, en annan köper en dröm. Det förstår jag som mäklare. Där andra mäklare ger upp där fortsätter jag. Jag hittar lösningar på allt som uppkommer och gör alltid det yttersta för att alla parter ska bli nöjda.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Värmdö kommun har under många år varit en av Sveriges snabbast växande kommuner. Många söker sig hit då kommunen kan erbjuda en unik kombination av skärgårdsliv och småstadskänsla med bekvämt pendelavstånd till Stockholm. Att få arbeta och verka här på Värmdö är en ynnest i Sveriges vackraste skärgård. Värmdö har ett fantastiskt läge; vatten nästan vart än du vänder dig, goda kommunikationer med både bra och täta bussförbindelser till stan och inom kommunen. Det nya bostadsområdet i Gustavsbergs Hamn med restauranger och caféer attraherar många bostadsköpare inifrån stan samt öbor som lämnar villaliv för nytt bekvämt boende nära affärer och övrig service. På Värmdö finns även det lantliga livet med skog, svamp, bär och åkrar nära inpå, och båtlivet finner du nära nästan överallt på ön.

Hur marknadsför Christer sina bostadsförsäljningar?

Vi finns självklart på de största bostadssajterna Hemnet samt på vår egen hemsida skandiamaklarna.se. Vi ser även till att använda sociala medier så som Instagram och Facebook för skräddarsydd marknadsföring i syfte att maximera och garantera relevanta visningar till rätt målgrupp. Adderat till detta exponerar vi din bostad med text och bild i våra stora skyltfönster på vårt kontor, vilket är centralt placerat i Gustavsbergs Hamn. Vi har ett skyltskåp på Ingarö och även skyltplats i Handelsbankens skyltfönster i Gustavsbergs Centrum. För att inte missa försäljningen av din bostad använder vi våra sobra Till saluskyltar samt Visningsskyltar.

Via SkandiaMäklarnas strategiska samarbeten kan vi även exponera din bostad i Schibstedts annonseringsnätverk med den specialframtagna Bostadsboxen i Aftonbladet och i bannerform på några av Sveriges största sajter (exvis. Svd, Klart.se, tv.nu mm)

Varje kunds fastighet väljer vi att fotografera med proffsfotografer. Vi samarbetar med branschens bästa fotografer och redigerar bostadsfoton både i Sverige och utomlands för att maximera kvaliteten och skapa maximalt intresse för din bostad.

Vi arbetar även aktivt med matchning mot SkandiaMäklarnas spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-10-20.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Christer säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Christer erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Christer Carlsson
är mäklare på

Är du Christer Carlsson?
Logga in och redigera din presentation här.