Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Borås

SkandiaMäklarna Borås

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Borås

Din mäklare i Borås

Det är viktigt att anlita rätt fastighetsmäklare. SkandiaMäklarna finns tillgängliga för dig som vill köpa eller sälja bostad. Vi har sålt hus och bostadsrätter länge och vet vad som är avgörande för en lyckad bostadsaffär.

Välkommen till din lokala mäklare i Borås! Välkommen Hem!

Detta hjälper vi dig med
SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Borås, men vi finns även i Bollebygd, Svenljunga, Mark, Ulricehamn och Tranemo. Vi hjälper dig att hitta din nya bostadsrätt eller ditt drömhus och finns här för att bistå med objektsbeskrivning, visning, budgivning och köpekontrakt. Från första kontakt till tillträde till den nya bostaden.

Våra fastighetsmäklare värderar din bostad utifrån den lokala marknadens förutsättningar. Tillsammans med oss når du ut till hela vår kundkrets, oavsett vilken typ av fastighet det handlar om. Det gör att försäljningsprocessen går snabbare. Vi förmedlar följande:

Villor
Bostadsrätter
Kommersiella fastigheter
Nyproduktioner
Lantbruk
Tomter
Uthyrning av lokaler
Låt oss hjälpa dig att sälja eller köpa bostad.

Vi är den ledande fastighetsmäklaren i Borås
Vår ambition är att vara ledande inom vårt segment, en kvalitetsmäklare där du som kund känner dig trygg genom hela din bostadsaffär. Från första mötet fram tills din bostad är såld eller budgivningen vunnen. Vi är med andra ord inte nöjda förrän du är riktigt nöjd.

Bostadsförsäljning är vår specialitet och vi delar gärna med oss om hur du hittar exakt det du letar efter. Du kan även dra nytta av våra trygghetsförsäkringar och andra smarta tilläggstjänster som gör flytten så mycket enklare.

Hitta drömboendet med SkandiaMäklarna
SkandiaMäklarna har sålt hus och bostadsrätter länge och vet vad som är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Lita på oss när du vill byta bostad. Vår strävan är att göra hela processen smidig och enkel för dig som kund.

Kontakta oss gärna för att få mer information och låt oss hjälpa dig i jakten på ditt drömboende.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Borås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Erik Andersson mäklare
Erik Andersson

Valet av mäklare är inte alltid enkelt. Det bör det vara. Att välja mig som mäklare är att välja en mäklare som alltid ger 100 % i varje affär, för att Du som säljare ska få så högt slutpris på din bostad som möjligt.

Mäklare Erik Andersson
Emma Dam mäklare
Emma Dam

Emma Dam är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borås.

Mäklare Emma Dam
Mäklarbild saknas
Carl-Johan Hakeberg

Carl-Johan Hakeberg är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Bollebygd, Borås, Mark och Svenljunga.

Mäklare Carl-Johan Hakeberg
Mäklarbild saknas
Alexander Svensson

Alexander Svensson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borås, Mark, Svenljunga, Hillared, Holsljunga, Håcksvik, Kalv, Mjöbäck, Mårdaklev, Sexdrega, Östra Frölunda och Överlida.

Mäklare Alexander Svensson
Mäklarbild saknas
Lina Amor Monroy

Lina Amor Monroy är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borås, Mark, Svenljunga, Hillared, Holsljunga, Håcksvik, Kalv, Mjöbäck, Mårdaklev, Sexdrega, Östra Frölunda och Överlida.

Mäklare Lina Amor Monroy
Mäklarbild saknas
Sebastian Fritz

Sebastian Fritz är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borås, Mark, Svenljunga, Hillared, Holsljunga, Håcksvik, Kalv, Mjöbäck, Mårdaklev, Sexdrega, Östra Frölunda och Överlida.

Mäklare Sebastian Fritz
Mäklarbild saknas
Gabriel Kara

Gabriel Kara är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borås, Mark, Svenljunga, Hillared, Holsljunga, Håcksvik, Kalv, Mjöbäck, Mårdaklev, Sexdrega, Östra Frölunda och Överlida.

Mäklare Gabriel Kara

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Borås.

SkandiaMäklarna Borås
Albanoliden 1
50630 Borås

boras@skandiamaklarna.se

033-430 33 10

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Borås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.