Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Eskilstuna

SkandiaMäklarna Eskilstuna

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Eskilstuna

Skandiamäklarna har under många år varit med och format mäklarbranschen. Med vår erfarenhet och kompetens har vi byggt upp ett fungerande koncept, där du som kund alltid står i fokus. Vi tror på ett lokalt bemötande i området där du vill köpa eller sälja bostad. Därför är våra kontor stationerade över hela Sverige, med engagerade och kunniga mäklare på plats. Välkommen till SkandiaMäklarna i Eskilstuna.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Eskilstuna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Daniel Sund mäklare
Daniel Sund

Som person är jag noggrann, strukturerad och enligt många kunder också lättsam, realistisk och "rakt på sak". Detta är något som jag alltid strävar efter att leva upp till - just för att kunna ge dig den bästa servicen och möjligheten att nå högsta möjliga slutpris!

Mäklare Daniel Sund
Niina Tihinen mäklare
Niina Tihinen

Jag är en engagerad mäklare med stor servicekänsla och gör alltid mitt yttersta för att överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklare Niina Tihinen
Gunilla Thorin mäklare
Gunilla Thorin

Jag har mer än 20 års erfarenhet av mäklarbranschen och dessutom arbetat med försäljning av nyproducerade hus i Västkust-Stugans regi i flera år. Detta har gett mig en mycket stor kunskap som följer min kund under hela affären.

Mäklare Gunilla Thorin
Filip Erlandsson mäklare
Filip Erlandsson

Jag anser mig vara en högpresterande mäklare med många uppdrag som pågår samtidigt. Jag säljer allt från villor till bostadsrätter men har också i uppdrag att förmedla nyproduktionsprojekt i olika delar av Eskilstuna. En stor del av mina uppdragsgivare är återkommande kunder eller rekommendationer från nöjda samarbetspartners. Kontakta mig för en affär präglad av stor trygghet och mycket driv....

Mäklare Filip Erlandsson
Carina Lorentzon mäklare
Carina Lorentzon

Jag som mäklare vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få hösta möjliga slutpris!

Mäklare Carina Lorentzon
Louise Graham mäklare
Louise Graham

I min roll som fastighetsmäklare gör jag mitt yttersta för att ni ska känna er trygga och nöjda med er bostadsaffär. Jag anser att nyckeln till en lyckad relation är kommunikation, därför finns jag alltid nära till hands om det är någonting ni undrar över.

Mäklare Louise Graham
Ebba Hofström mäklare
Ebba Hofström

Jag vill att mina kunder, både säljare och köpare, känner sig sedda och har en tilltro till mig såväl under som efter förmedlingsuppdraget. Det största målet för mig som mäklare är att Du som kund är nöjd.

Mäklare Ebba Hofström
Mäklarbild saknas
Filip Resare

Filip Resare är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Näshulta, Skogstorp, Stora Sundby, Torshälla, Västra Näshulta och Ärla.

Mäklare Filip Resare

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Eskilstuna.

SkandiaMäklarna Eskilstuna
Kungsgatan 3B
63219 Eskilstuna

eskilstuna@skandiamaklarna.se

016-15 78 50

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Eskilstuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.