SkandiaMäklarna Nynäshamn

SkandiaMäklarna Nynäshamn

4,7 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Nynäshamn

Varför SkandiaMäklarna?
När du ska köpa eller sälja fastigheter är det viktigt med en bra mäklare. Vi på SkandiaMäklarna har lång erfarenhet av fastighetsförsäljning och vet vad som krävs för en lyckad affär. Vi vill att du ska bli nöjd med din försäljning eller bostadsköp och hjälper dig i varje steg på vägen. Det finns många mäklare att välja mellan, men SkandiaMäklarna har kunskapen, erfarenheten och den personliga service du behöver för att göra en så bra affär som möjligt – på dina villkor.

Våra tjänster
Vi erbjuder förmedling och tjänster inom följande:

Villor
Bostadsrätter
Hyreshus
Tomter
Industri- och kontorsfastigheter
Lokaler och fastigheter
Förädling av mark och byggnader
Som en del i SkandiaMäklarna har vi i Nynäshamn ett brett utbud av förmedling och tjänster för att kunna hjälpa dig med det du behöver.

Din fastighetsmäklare i Nynäshamn
Viktigt för oss på SkandiaMäklarna är att kunna erbjuda bästa möjliga service, bland annat genom närhet till våra kunder. Vi har fördelen i att vara en del av en större kedja, där vi kan erbjuda en bred variation av tjänster och en gedigen erfarenhet inom fastighetsförmedling. Vi finns även på plats lokalt och bor i de orter och områden vi förmedlar bostäder och fastigheter i.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Nynäshamn
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Caroline Östlund (fd Sjögren) mäklare
Caroline Östlund (fd Sjögren)

Jag är född och uppvuxen i kommunen och valde därför att både utbilda mig samt arbeta i detta område. Att arbeta i Haninge Kommun är roligt då var dag står för en ny utmaning. Här har vi variationer...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Caroline Östlund (fd Sjögren)
Therese Norén mäklare
Therese Norén

Verksam Fastighetsmäklare/Franchisetagare i Haninge, Västerhaninge samt Nynäshamn sedan år 2006. Jag arbetar i dag nästan uteslutande med återkommande kunder och rekommendationer. Min ambition är att skräddarsy rätt upplägg för just din bostadsaffär. Mitt mål med varje affär är att den ska kännas trygg och smidig för dig som säljare. Det känns alltid hedrande när kunder rekommenderar mig vidare...

Mäklare Therese Norén
Angelica Broo mäklare
Angelica Broo

Jag har 10 års erfarenhet som mäklare och kommer att hjälpa dig till en snabb och smidig försäljning! Nöjda säljare/köpare är det viktigaste för mig!

Mäklare Angelica Broo
Camilla Levander mäklare
Camilla Levander

Att arbeta som fastighetsmäklare innebär för mig att alltid ha kunden i fokus och kunna erbjuda bästa möjliga service för att just din bostadsaffär ska bli din bästa affär i livet. I mitt arbete är jag positiv, tydlig och har ambitionen att vara den engagerade mäklaren som alltid finns tillgänglig vid frågor och funderingar för att du ska känna dig trygg under hela processen.

Mäklare Camilla Levander
Mäklarbild saknas
Nenad Markovic

Nenad Markovic är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Haninge.

Mäklare Nenad Markovic
Mäklarbild saknas
Stefan Sandin

Stefan Sandin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Haninge, Nynäshamn, Landfjärden, Norra Sorunda, Segersäng, Sorunda, Stockholms skärgård, Stora Vika och Ösmo.

Mäklare Stefan Sandin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nynäshamn.

SkandiaMäklarna Nynäshamn
Fredsgatan 18
14930 Nynäshamn

nynashamn@skandiamaklarna.se

08-520 130 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Nynäshamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.