Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Hässleholm

SkandiaMäklarna Hässleholm

SkandiaMäklarna Hässleholm

Din erfarna fastighetsmäklare

Ditt hem är en plats du ska tycka om. Välkommen in till oss för att få goda råd och tips inför ditt bostadsbyte!

Köp eller sälj din bostad med oss
När du ska göra en bra bostadsaffär krävs det att du väljer en bra mäklare. SkandiaMäklarna i Hässleholm vet hur du på bästa sätt byter bostad och ger dig både engagemang och kunnighet när du är redo för nästa steg. Värdera din bostad kostnadsfritt och låt oss hjälpa dig på vägen mot ditt framtida boende.När du ska köpa eller sälja en bostad behöver du en pålitlig mäklare i ryggen. Vi finns här för dig och gör processen både trygg, smidig och enkel. Vi har funnits på plats i Hässleholm sedan 1999 och har hunnit hjälpa ett stort antal kunder att hitta sitt drömboende. Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar eller vill komma in på ett förutsättningslöst möte.

Engagerad fastighetsmäklare i Hässleholm
Som erfarna mäklare i Hässleholm har vi stor lokalkännedom och vet hur marknaden ser ut. Du möter stort engagemang men även kunskap hos oss. Vi värderar gärna din bostad åt dig Du hittar oss centralt vid Nytorget på Lövgatan 1.

Låt oss hjälpa dig göra en lyckad affär, oavsett vad för fastighet det handlar om. Vi förmedlar hus, bostadsrätter, fritidshus, tomter och gårdar.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våra mäklare

Charlotte Andersson mäklare
Charlotte Andersson

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare och drivit mäklarföretag i Hässleholmi över 20 år . Jag är uppvuxen i Hässleholm och har därmed god lokalkännedom och ett brett nätverk.

Mäklare Charlotte Andersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hässleholm.

SkandiaMäklarna Hässleholm
Nytorget, Lövgatan 1
28138 Hässleholm

hassleholm@skandiamaklarna.se

0451-828 28

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Hässleholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.