Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Malmö City

SkandiaMäklarna Malmö City

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Malmö City

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Malmö City
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Marcus Abrahamsson mäklare
Marcus Abrahamsson

Vi har som ambition att vara den ledande kvalitetsmäklaren och detta är något vi arbetar hårt för. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg genom hela din bostadsaffär, från första kontakt till tillträde. Vi erbjuder engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med detta hjälper vi dig att göra ditt livs affär. Vi gör allt för att du ska känna dig så nöjd som möjligt!

Mäklare Marcus Abrahamsson
Eric Roberts mäklare
Eric Roberts

Malmöpåg med huvudet på skaft! Att få arbeta med människor och få chansen att vara en hjälpande hand i deras bostadsaffär är något som jag värdesätter högt. Jag har tidigare arbetat som mäklarassistent under mina studieår till fastighetsmäklare och älskar att jobba i branschen som ofta kännetecknas av många ’’bollar’’ i luften vilket motiverar mig! Jag är oerhört stolt att vara en del av...

Mäklare Eric Roberts
Jasmine von Stezelow mäklare
Jasmine von Stezelow

Jasmine von Stezelow är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Jasmine von Stezelow
Mäklarbild saknas
Fanny Pålsson

Fanny Pålsson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Fanny Pålsson
Mäklarbild saknas
Robin Gertsson

Robin Gertsson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Robin Gertsson
Mäklarbild saknas
Julia Hagman

Julia Hagman är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Julia Hagman

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

SkandiaMäklarna Malmö City
Slussplan 5
21135 Malmö

malmocity@skandiamaklarna.se

040-692 55 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Malmö City?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.