Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Sollentuna

SkandiaMäklarna Sollentuna

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Sollentuna

SkandiaMäklarna är en av Sveriges största mäklarkedjor, vi finns nästintill överallt. I Sollentuna hittar din lokala fastighetsmäklare på Sollentunavägen 46. Vi har hjälp många kunder att hitta hem genom åren. Funderar du på att sälja din bostad och köpa nytt? Kom in till oss eller slå en signal för att ta reda på vad vi kan erbjuda dig. Träffa en av våra engagerade mäklare och gör ditt livs affär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Sollentuna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jonas Bedinger mäklare
Jonas Bedinger

Efter många år som fastighetsmäklare har jag erhållit lång erfarenhet av förhandling, försäljning och kundvård. Med den erfarenheten vet jag vad som krävs för att både köpare och säljare skall få en så bra och smidig affär som möjligt.

Mäklare Jonas Bedinger
Marie Wirth mäklare
Marie Wirth

Hej, mitt namn är Marie Wirth jag är född , uppvuxen och bor nu i Sollentuna. Stormtrivs och har trampat varenda stig i denna underbara kommun. Bostäder är ofta människors största affär i livet och Marie gör det lilla extra och lite till för att skapa trygghet hos både säljare och köpare, med en skräddarsydd försäljningsprocess. Jag är driven, social och engagerad i mitt arbete och har som...

Mäklare Marie Wirth
Mäklarbild saknas
Camilla Frank

Camilla Frank är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Sollentuna, Upplands Väsby, Bollstanäs och Runby.

Mäklare Camilla Frank
Mäklarbild saknas
Olivia Frank

Olivia Frank är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sollentuna.

Mäklare Olivia Frank
Mäklarbild saknas
Viktor Nyberg

Viktor Nyberg är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sollentuna.

Mäklare Viktor Nyberg
Mäklarbild saknas
Christopher Wermin

Christopher Wermin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Sollentuna, Upplands Väsby, Bollstanäs och Runby.

Mäklare Christopher Wermin
Mäklarbild saknas
Fredrik Nildén

Fredrik Nildén är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Sollentuna, Upplands Väsby, Bollstanäs och Runby.

Mäklare Fredrik Nildén

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sollentuna.

SkandiaMäklarna Sollentuna
Sollentunavägen 46
19140 Sollentuna

sollentuna@skandiamaklarna.se

08-96 51 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Sollentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.