Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Haninge

SkandiaMäklarna Haninge

4,8 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Haninge

När du skall sälja eller köpa din bostad är det viktigt att anlita rätt mäklare. En mäklare som engagerar sig och ger sitt yttersta för att du skall kunna göra en lysande bostadsaffär. En mäklare som du har högsta förtroende för och som du får den bästa tänkbara hjälp och service från. I alla lägen. Vi på SkandiaMäklarna är bäst i Sverige på detta.

Förutom förmedling av villor och bostadsrätter erbjuder SkandiaMäklarna i Haninge tjänster för kommersiella fastighetsägare såsom; försäljning av hyreshus, tomter och industri- och kontorsfastigheter. Uthyrning av lokaler och hela fastigheter samt projekt som exempelvis förädling av mark och byggnader.

Kontakta gärna oss för att få mer information om detta.

Välkommen till oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Haninge
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Caroline Östlund (fd Sjögren) mäklare
Caroline Östlund (fd Sjögren)

Jag är född och uppvuxen i kommunen och valde därför att både utbilda mig samt arbeta i detta område. Att arbeta i Haninge Kommun är roligt då var dag står för en ny utmaning. Här har vi variationer...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Caroline Östlund (fd Sjögren)
Therese Norén mäklare
Therese Norén

Verksam Fastighetsmäklare/Franchisetagare i Haninge, Västerhaninge samt Nynäshamn sedan år 2006. Jag arbetar i dag nästan uteslutande med återkommande kunder och rekommendationer. Min ambition är att skräddarsy rätt upplägg för just din bostadsaffär. Mitt mål med varje affär är att den ska kännas trygg och smidig för dig som säljare. Det känns alltid hedrande när kunder rekommenderar mig vidare...

Mäklare Therese Norén
Camilla Levander mäklare
Camilla Levander

Att arbeta som fastighetsmäklare innebär för mig att alltid ha kunden i fokus och kunna erbjuda bästa möjliga service för att just din bostadsaffär ska bli din bästa affär i livet. I mitt arbete är jag positiv, tydlig och har ambitionen att vara den engagerade mäklaren som alltid finns tillgänglig vid frågor och funderingar för att du ska känna dig trygg under hela processen.

Mäklare Camilla Levander
Mäklarbild saknas
Nenad Markovic

Nenad Markovic är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Haninge, Nynäshamn, Landfjärden, Norra Sorunda, Segersäng, Sorunda, Stockholms skärgård, Stora Vika och Ösmo.

Mäklare Nenad Markovic
Mäklarbild saknas
Stefan Sandin

Stefan Sandin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Haninge, Huddinge, Fullersta, Länna, Segeltorp, Skogås, Stuvsta, Trångsund, Vårby, Nynäshamn, Landfjärden, Norra Sorunda, Segersäng, Sorunda, Stockholms skärgård, Stora Vika och Ösmo.

Mäklare Stefan Sandin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Haninge.

SkandiaMäklarna Haninge
Vendelsövägen 39
13644 Handen

haninge@skandiamaklarna.se

084483590

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Haninge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.