Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Älvsjö, Bandhagen & Fruängen

SkandiaMäklarna Älvsjö, Bandhagen & Fruängen

4,8 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Älvsjö, Bandhagen & Fruängen

Är du redo för ett bostadsbyte?
Välkommen in till din lokala fastighetsmäklare i Älvsjö och Bandhagen för att sätta din bostadsaffär i rullning. Med vår hjälp når du ut till ett stort antal spekulanter samtidigt som vi bistår dig i allt från visning och budgivning till de juridiska delarna av köpekontraktet. Kom in på ett förutsättningslöst möte, en kopp kaffe eller om du har funderingar om bostadsmarknaden i Älvsjö och Bandhagen. Vi kan vårt område utan och innan.

SkandiaMäklarna hjälper dig hitta hem
Fastighetsmäklarna hos oss i Älvsjö och Bandhagen vet när bästa läget är att sälja, köpa eller avvakta. Vi har lång erfarenhet av bostadsförsäljning och bidrar gärna med vår kompetens och engagemang när du behöver det som bäst. Vi tror att personlig service och hög lokalkännedom är grundstenarna hos en bra fastighetsmäklare, och arbetar för att du ska bli nöjd och lyckas med din bostadsaffär. Att sälja bäst är vår vision, inte nödvändigtvis att sälja mest. Vi hjälper dig med följande när du anlitar oss:

Värdering
Visning
Budgivning
Köpekontrakt
Förmedling av städ- och flytthjälp
Trygghetsförsäkring och andra tjänster

Flytta enkelt och tryggt med oss på SkandiaMäklarna!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Älvsjö, Bandhagen & Fruängen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Oscar Bergman mäklare
Oscar Bergman

Mitt namn är Oscar Bergman och jag är fastighetsmäklare samt delägare i SkandiaMäklarna. Jag säljer villor och bostadsrätter i Söderort med fokus på Älvsjö, Örby/Örby slott, Högdalen, Bandhagen,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Oscar Bergman
Christian Zettergren mäklare
Christian Zettergren

Mitt namn är Christian Zettergren och jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 på vårt kontor i Älvsjö/Bandhagen/Fruängen där jag sålt ca 700 bostäder både lägenheter och hus/radhus. Min målsättning som fastighetsmäklare är att hela tiden försöka överträffa mina kunders förväntningar. När ni väljer mig som fastighetsmäklare vill jag att ni skall känna er trygga genom hela processen....

Mäklare Christian Zettergren
Jakob Johansson mäklare
Jakob Johansson

Jag heter Jakob och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2006. Jag gillar verkligen vad jag gör, och så länge man trivs och mår bra på sin arbetsplats, tror jag också att man gör ett bra jobb. Kunskap, glädje, engagemang och driv är de värdegrunder som jag bygger mitt mäkleri på. Vill ni veta mer är ni varmt välkomna att kontakta mig såklart.

Mäklare Jakob Johansson
Emmy Hallbom mäklare
Emmy Hallbom

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007. I mitt yrke som mäklare är jag lyhörd, noggrann och arbetar med stort engagemang i varje enskild affär. Jag har både erfarenhet och de verktyg som behövs för att kunna nå högsta möjliga marknadspris. Viktigt för mig är att mina kunder skall känna sig trygga och nöjda över att vi tillsammans genomfört en smidig och lyckad affär.

Mäklare Emmy Hallbom
Johan Holmgren mäklare
Johan Holmgren

Johan Holmgren har varit verksam i området i 14 år och arbetar i dag nästan uteslutande med återkommande kunder och rekommendationer. Han har flera år hamnat på 10-i-topplistan bland alla mäklare för SkandiaMäklarna i Sverige och år 2008 blev han Årets Mäklare. "Jag brinner för mitt yrke då ingen dag är den andra lik, att man får lära känna nya människor och dessutom få hjälpa sina kunder till en...

Mäklare Johan Holmgren
David Ling mäklare
David Ling

Tillgänglig, tydlig struktur och marknadsplan. Allt väl utvecklat för att du ska få bäst betalt oavsett marknad!

Mäklare David Ling
Mäklarbild saknas
Josefine Wernström

Josefine Wernström är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bandhagen, Fruängen, Gamla Enskede, Hagsätra, Herrängen, Hägersten, Högdalen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Rågsved, Solberga, Västberga, Älvsjö och Örby.

Mäklare Josefine Wernström
Mäklarbild saknas
Alexander Helin

Alexander Helin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bandhagen, Botkyrka, Fruängen, Hagsätra, Herrängen, Huddinge, Hägersten, Högdalen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Rågsved, Salem, Solberga, Västberga, Älvsjö och Örby.

Mäklare Alexander Helin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bandhagen, mäklare i Fruängen och mäklare i Älvsjö.

SkandiaMäklarna Älvsjö, Bandhagen & Fruängen
Fagerängsvägen 1
14137 Huddinge

alvsjo@skandiamaklarna.se

08860600

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Älvsjö, Bandhagen & Fruängen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.