Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Bjurfors Bohuslän

Bjurfors Bohuslän

5 av 5 i betyg
Bjurfors Bohuslän

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Bohuslän
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Håkan Thisell mäklare
Håkan Thisell

Min ambition är att du som säljare skall känna dig 100% nöjd: Jag är en erfaren och trygg partner inför din försäljning och under försäljningsresans gång. Med många år av försäljning i bakgrunden och därtill närmare 20 år inom banksektorn så har han stor kunskap kring juridiska och affärsrelaterade frågor vilket inger ytterligare trygghet bland mina kunder. Jag brinner för att skapa unika...

Mäklare Håkan Thisell
Alexander Hellohf mäklare
Alexander Hellohf

Alexander Hellohf är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Orust, Stenungsund, Tjörn och Uddevalla.

Mäklare Alexander Hellohf
Mäklarbild saknas
Sigvard Ekberg

Sigvard Ekberg är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Orust, Stenungsund, Tjörn och Uddevalla.

Mäklare Sigvard Ekberg
Mäklarbild saknas
Anette Grunditz Erixon

Anette Grunditz Erixon är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lilla Edet, Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lödöse, Nygård, Prässebo, Västerlanda, Stenungsund, Askerön, Jörlanda, Spekeröd, Stora Höga, Svenshögen, Ucklum, Västkusten och ÖdsmålTjörn.

Mäklare Anette Grunditz Erixon
Mäklarbild saknas
Katrin Ekberg

Katrin Ekberg är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Orust, Stenungsund, Tjörn och Uddevalla.

Mäklare Katrin Ekberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bohuslän.

Bjurfors Bohuslän
Tången 30
47161 Myggenäs

bohuslan@bjurfors.se

0304-66 00 00

Är du kontorschef på Bjurfors Bohuslän?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.