Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Bjurfors Trelleborg

Bjurfors Trelleborg

5 av 5 i betyg
Bjurfors Trelleborg

På vårt mäklarkontor i Trelleborg arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är experter på bostadsmarknaden i Trelleborgs kommun och på områden som bland annat västra Tommarp, Lilla Beddinge, Tullstorp och Söderslätt.

Våra mäklare i Trelleborg hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad. Kontakta oss eller besök våra mäklare på kontoret på Corfitz-Beck-Friisgatan i Trelleborg. Välkommen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Trelleborg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Marie Kullberg mäklare
Marie Kullberg

Sedan 2004 har jag drivit egen mäklarbyrå i Trelleborg, i mars 2013 var det ett naturligt steg för mig att fortsätta min bana hos Bjurfors. Jag har under mina många år i branschen skaffat mig nyttig...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Marie Kullberg
Jenny Ruthenberg mäklare
Jenny Ruthenberg

Jag är en framåt person och har varit i branschen sedan 2005. Jag antar gärna nya utmaningar och ser alltid möjligheter att utvecklas som mäklare.

Mäklare Jenny Ruthenberg
Lena Wiklund mäklare
Lena Wiklund

Mitt arbete präglas av en positiv syn, ett stort engagemang, social kompetens, erfarenhet och yrkeskunskap. Det är viktig för mig att mina kunder känner sig trygga och nöjda genom hela bostadsaffären. Mina kunder blir ofta så nöjda att jag får fina omdömen och fler nya uppdrag via deras rekommendationer.

Mäklare Lena Wiklund
Mäklarbild saknas
Emmie Lindeberg

Emmie Lindeberg är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trelleborg, Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie och Smygehamn.

Mäklare Emmie Lindeberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Trelleborg.

Bjurfors Trelleborg
Algatan 23
23142 Trelleborg

trelleborg@bjurfors.se

0410-72 46 00

Är du kontorschef på Bjurfors Trelleborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.