MäklarOfferter

Maria Nygren

Mäklare på Bjurfors

Maria Nygren
BetygStjärna5/5
Bjurfors

Min kompetens i förhandlingslägen tillsammans med ett stort driv och engagemang i varje affär, gör att du som kund kommer uppleva trygghet och hög kvalitet genom hela förmedlingsprocessen. Jag har 16 års mäklarerfarenhet och har stor erfarenhet av både successionsmarknad och nyproduktion.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Maria Nygren, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Maria Nygren samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Maria säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Förmågan att skräddarsy varje förmedling, så att den på bästa sätt passar både Dig som kund och den bostad jag fått i uppdrag att förmedla - allt för att säkerställa att Du får max betalt för Din bostad och att Du känner Dig 100 % nöjd efter avslutad affär.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Max exponering ger max betalt, är Bjurfors ledord. Det är också en sanning. Den mäklare som bäst når ut med sina bostäder, har störst chans att också få bäst betalt för dem. Bjurfors arbetar målmedvetet och fokuserat med att ständigt ligga i framkant vad gäller exponering av våra bostäder. Som en av landets största och mest välrenommerade privata mäklarbyråer har Bjurfors ett imponerande kontaktnät innefattande såväl juridiska som fysiska personer från hela vårt land. Vi arbetar aktivt med att ständigt förstärka vårt spekulantregister för att hålla det så aktuellt som möjligt, så att fler hittar hem. Bjurfors är i grund och botten en storstadsmäklarfirma, som verkar starkt i våra tre största städer samt där storstadsbon tillbringar sin fritid. Att vi finns i Båstad, på Österlen, på Franska Rivieran och på Mallorca till exempel, är därför en självklarhet. Vi syr ihop landets flyttströmmar och följer köpstarka målgrupper genom hela Deras bostadskarriär.

Rekommendationer (5)

Maria Nygren har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 5 omdömen
Madeleine G.+6 mån.
Sålde fritidshus i Båstad

Vi är supernöjda med Maria. Hennes otroligt bra bemötande från start och otroliga professionalism samt engagemang gör att hon får fem stjärnor av fem och en guldstjärna i kanten. Hon rekommenderas varmt till alla som ska sälja och vi kommer definitivt höra av oss till henne när vi i framtiden behöver en mäklare.

Kerstin L.+6 mån.
Sålde fritidshus i Laholm

Jag fick en väldigt bra känsla av Maria som skötte min försäljning. Hon tog hand om processen snabbt och enkelt med stort engagemang. Jag är väldigt nöjd och kan rekommendera Maria.

Tareq S.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Båstad

Maria var utöver förväntan och hon var en riktigt bra mäklare och vi träffade fler inför försäljningen, men hon kändes mest rutinerad och påläst av alla. Hon har en bra förmåga för helheten och vi blev väldigt nöjda. Rekommenderas i alla väder!

Tommy Och Anette B.+6 mån.
Sålde villa i Ängelholm

Maria skötte allt helt exemplariskt. Hon var entusiastisk, engagerad och höll väl informerade under hela försäljningen vilket gjorde att vi hade fullständig koll. Vi är fantastiskt nöjda!

Lämna omdöme

Här mäklar Maria Nygren

Maria jobbar som mäklare i Båstad och Laholm.

Objekttyper

Maria förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Maria erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Maria förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Maria

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Maria

Maria Nygren är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Bjurfors Båstad
Stjärna5/5
Bjurfors BåstadKöpmansgatan 4, 269 35 BåstadBrev bastad@bjurfors.seTelefon 0431 - 47 40 20
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare