Bjurfors Norra Helsingborg

Bjurfors Norra Helsingborg

4,6 av 5 i betyg
Bjurfors Norra Helsingborg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Norra Helsingborg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Maria Cavels mäklare
Maria Cavels

Jag lyssnar, tar in och lägger fram en plan som passar just er situation och era önskemål. Ingen är en i mängden utan alla är unika och får en skräddarsydd plan för sitt objekt. Mitt mål är alltid att få ut högsta möjliga slutpris genom att få fram objektets bästa sidor på bästa sätt!

Mäklare Maria Cavels
Jennie Lind mäklare
Jennie Lind

Jag drivs av nya utmaningar och har ett genuint intresse för både människor och bostäder. Jag strävar alltid efter att hitta rätt köpare som ser värdet i just din bostad för att ge dig som säljare max betalt! Jag vill framåt och har en unik energi och engagemang vilket gör att relationer blir starkare, kunden nöjdare och affären bättre!

Mäklare Jennie Lind
Mäklarbild saknas
Carl Ljunglöf

Jag vill att du som säljare ska känna dig säker, trygg och nöjd genom hela processen. Mitt mål är att du utan tvekan ska vilja rekommendera mig som mäklare till vänner och familj.

Mäklare Carl Ljunglöf
Mäklarbild saknas
Malin Jangeroth

Malin Jangeroth är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Fosie, Gastelyckan, Gunnesbo, Helsingborg, Husie, Hyllie, Höganäs, Hörby, Höör, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kävlinge, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra...

Mäklare Malin Jangeroth
Mäklarbild saknas
Hugo Rossander

Hugo Rossander är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Hugo Rossander

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Helsingborg.

Bjurfors Norra Helsingborg
Drottninggatan 96
252 21 Helsingborg

helsingborg.norr@bjurfors.se

042-611 41 00

Är du kontorschef på Bjurfors Norra Helsingborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.