Bjurfors Botkyrka

Bjurfors Botkyrka

4,6 av 5 i betyg
Bjurfors Botkyrka

Välkommen till våra mäklare i Botkyrka! Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Botkyrka kan du känna dig trygg och säker. Våra fastighetsmäklare har stor lokal kännedom, erfarenhet och kunskap. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

På vårt kontor arbetar skickliga fastighetsmäklare som är specialiserade på alla Botkyrkas sex kommundelar: Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge. I dessa kommundelar finner du till exempel områden som Tullinge park, Tullinge villastad, Tullingeberg, Tullinge skog, Römossen och Riksten samt Brantbrink. Dessutom Vretarna, Tuna, Storvreten, Skäcklinge, Eriksberg, Broängen, Segersjö, Solbo, Sandstugan, Uttran och Kyrkbyn samt Slagsta.

Vi har även ett aktivt kundregister kallat Boagenten som hjälper till att attrahera köpare, vilket ger dig bästa möjliga pris när vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt, radhus, fritidshus i Kagghamra eller Sibble, tomt eller villa i hela Botkyrka.

När du vill sälja din bostad finns vi här som en trygg rådgivare genom hela affären. Med brinnande personligt engagemang, mångårig erfarenhet samt stor yrkesstolthet drivs vi av en ständig önskan att överträffa våra kunders förväntningar. Vår lokalkännedom tillsammans med en rikstäckande mäklarkedja ger oss de bästa förutsättningarna för att skapa en lyckad affär för både säljare och köpare. Vi bokar gärna ett möte för en kostnadsfri värdering och rådgivning.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Botkyrka
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Christoffer Kihlman mäklare
Christoffer Kihlman

Varför chansa? Alla säljare har en ambition att få bäst betalt, jag delar den ambitionen. Det är därför jag flera år vunnit utmärkelser som den mest rekommenderade fastighetsmäklaren inom...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Christoffer Kihlman
Vanja Andelkovic mäklare
Vanja Andelkovic

Duktig i förhandling vilket är nyckeln till att få till ett högt slutpris. Är väldigt noggrann och jobbar efter mina kunders önskemål.

Mäklare Vanja Andelkovic
Magnus Karlsson mäklare
Magnus Karlsson

Magnus är registrerad fastighetsmäklare med stort personligt driv och engagemang för sina kunder. Magnus är samtidigt väldigt ödmjuk, serviceinriktad och har ett stort varmt hjärta. Dessutom är han väldigt mån om sin egna personliga utveckling. Detta kommer väl till pass för dig då han ständigt vill kunna överträffa sina kunders förväntningar på vad en modern fastighetsmäklare kan erbjuda. Med...

Mäklare Magnus Karlsson
Tobias Pillai mäklare
Tobias Pillai

Med ett stort intresse för mäkleri och målmedvetenhet vill jag skapa den bästa affären för dig som kund. Under hela mitt arbetsliv har jag sysslat med försäljning och sedan ung haft en stark förhandlingsförmåga. Kunden står alltid i fokus för mig där transparens och ett kvalitativt utförande är kärnan. Trygghet i förmedlingsprocessen är något som jag alltid säkerställer och att göra det lilla...

Mäklare Tobias Pillai

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Botkyrka.

Bjurfors Botkyrka
SJÖDALSVÄGEN 19 A
14146 HUDDINGE

botkyrka@bjurfors.se

08-711 33 00

Är du kontorschef på Bjurfors Botkyrka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.