Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Bjurfors Malmö City

Bjurfors Malmö City

4,8 av 5 i betyg
Bjurfors Malmö City

Välkommen till Bjurfors mäklare i Malmö City!
På vårt huvudkontor på Dockan i Malmö arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på centrala Malmö och områden som bland annat Rörsjöstaden, Möllevången, Dockan och Drottningtorget.

Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad. Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Hallenborgs gata 1 i Malmö, som också är Bjurfors huvudkontor i Öresundsregionen. Varmt välkommen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Malmö City
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sara Persson mäklare
Sara Persson

Jag började min karriär på Bjurfors 2013 och har även utbildning inom foto och grafisk design. Med fingertoppskänsla för foto och styling hjälper jag dig att få den där rätta känslan i bilderna,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sara Persson
Malin Ekvall Jangvert mäklare
Malin Ekvall Jangvert

Jag har sedan 1999 förmedlat över 1 000 bostäder i Malmö med omnejd. Mitt stora engagemang och målmedvetenhet ger tydliga resultat.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Malin Ekvall Jangvert
Anders Nilsson mäklare
Anders Nilsson

Min högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för mig och jag anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Anders Nilsson
Mathilda Skoglund mäklare
Mathilda Skoglund

Även om jag uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger jag stor vikt vid att varje affär är unik. Jag tar gärna ett möte för att presentera mig själv och hur jag på bästa sätt kan anpassa jobbet utifrån just dig och din bostad. Slå gärna en signal eller lägg ett sms på 0701 64 67 02

Mäklare Mathilda Skoglund
Josefine Ask mäklare
Josefine Ask

Mina ledord är engagemang och resultat! Ett skarpt affärssinne i kombination med en stor dos kreativitet gör att jag har en fingertoppskänsla för det sätt som varje bostad bäst bör framställas för att du som säljare ska nå högst slutpris.

Mäklare Josefine Ask
Patrik Tegnhammar mäklare
Patrik Tegnhammar

Mitt mål vid varje bostadsaffär är att såväl säljare som köpare går ur affären helnöjda, vilket vanligtvis är ett resultat av god service, men också hängivenhet och stort kundfokus.

Mäklare Patrik Tegnhammar
Andrés Villalobos mäklare
Andrés Villalobos

Jag har jobbat med försäljning sedan 2009 och började min karriär på Bjurfors 2014. Jag sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov.

Mäklare Andrés Villalobos
Daniel Lundstam mäklare
Daniel Lundstam

Med ett brinnande engagemang och en stor portion arbetsglädje har jag ända sedan 2003 genomfört åtskilliga bostadsaffärer i Malmötrakten med omnejd.

Mäklare Daniel Lundstam
Fredrik Leche mäklare
Fredrik Leche

Mitt mål med varje bostadsaffär är att mina uppdragsgivare ska känna sig trygga i varje process och allt ska gå smidigt till samt att nå till rekordpriser i varje försäljning som görs!

Mäklare Fredrik Leche
Marielle Jungerup mäklare
Marielle Jungerup

Efter 9 år i mäklarbranschen förmedlar jag huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden jag är född och uppvuxen i. Jag älskar mitt yrke och brinner för att hjälpa människor med deras bostadsaffärer. Tävlingsmänniskan i mig drivs av att leverera rekordförsäljningar som överträffar kundernas förväntningar.

Mäklare Marielle Jungerup
Johannes Rundberg mäklare
Johannes Rundberg

Jag eftersträvar alltid nöjda kunder i mina bostadsaffärer samtidigt som jag vill vara en trygg person att luta sig emot av båda mina parter. Mitt mål är alltid att överträffa mina säljares förväntningar både när det gäller slutpriset och helhetsupplevelsen av tjänsten.

Mäklare Johannes Rundberg
Malin Klevstig mäklare
Malin Klevstig

Jag ger alltid 100% i varje affär och vill alltid att du ska vara helt nöjd, med både service och slutpris.

Mäklare Malin Klevstig
Axel Karlsson Pacheco mäklare
Axel Karlsson Pacheco

Mina säljare upplever mig som driftig, noggrann och påläst. Min högsta önskan är att skämma bort er till den grad att ni rekommenderar mig vidare.

Mäklare Axel Karlsson Pacheco
Karin Bergkvist mäklare
Karin Bergkvist

Jag har varit mäklare sedan 2007 och har en stor erfarenhet av yrket. Brinner för mäkleriet och mina säljare upplever mig ofta som professionell och lyhörd.

Mäklare Karin Bergkvist
Christoffer Neurath mäklare
Christoffer Neurath

Christoffer Neurath är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hyllie, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum och Västra Innerstaden.

Mäklare Christoffer Neurath
Mäklarbild saknas
Sam Lashkari

Sam Lashkari är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Dalby, Fosie, Gastelyckan, Genarp, Gunnesbo, Helsingborg, Husie, Hyllie, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Höör, Idala, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången,...

Mäklare Sam Lashkari
Mäklarbild saknas
Thierry Asso

Thierry Asso är mäklare på Bjurfors i Brunnshög, Burlöv, Fosie, Gastelyckan, Gunnesbo, Helsingborg, Husie, Hyllie, Höganäs, Hörby, Höör, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kävlinge, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra Universitetsområdet, Nöbbelöv, Oxie, Papegojelyckan, Pilsåker,...

Mäklare Thierry Asso
Mäklarbild saknas
Sandra Brunzell

Sandra Brunzell är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Dalby, Fosie, Gastelyckan, Genarp, Gunnesbo, Helsingborg, Husie, Hyllie, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Höör, Idala, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången,...

Mäklare Sandra Brunzell
Mäklarbild saknas
Ebba Persson

Ebba Persson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Dalby, Fosie, Gastelyckan, Genarp, Gunnesbo, Helsingborg, Husie, Hyllie, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Höör, Idala, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången,...

Mäklare Ebba Persson
Mäklarbild saknas
Karl Fransson

Karl Fransson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Dalby, Fosie, Gastelyckan, Genarp, Gunnesbo, Helsingborg, Husie, Hyllie, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Höör, Idala, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången,...

Mäklare Karl Fransson
Mäklarbild saknas
Elias Hawilo

Elias Hawilo är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Malmö Centrum, Davidshall och Västra Hamnen.

Mäklare Elias Hawilo
Mäklarbild saknas
Rebecca Hellwer

Rebecca Hellwer är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Dalby, Fosie, Gastelyckan, Genarp, Gunnesbo, Helsingborg, Husie, Hyllie, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Höör, Idala, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången,...

Mäklare Rebecca Hellwer

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

Bjurfors Malmö City
Hallenborgs Gata 1
21119 Malmö

malmo.city@bjurfors.se

040-608 30 00

Är du kontorschef på Bjurfors Malmö City?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.