Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Bjurfors Limhamn

Bjurfors Limhamn

4,8 av 5 i betyg
Bjurfors Limhamn

På våra två mäklarkontor på Limhamn arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Limhamn, Sibbarp och Rosenvång samt Tygelsjö, Vintrie, Bunkeflostrand och Klagshamn.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Limhamn
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jennifer Johansson mäklare
Jennifer Johansson

Jag brinner för utmaningar och jag är säker på att nyckeln till en lyckad bostadsaffär går via en mäklare som är lyhörd och engagerad. Det är givna egenskaper hos mig!

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jennifer Johansson
Sofia Nebrelius mäklare
Sofia Nebrelius

Min arbetsglädje och mitt engagemang i kombination med Bjurfors exceptionella kvalitétstänk och breda kapacitet har gett resultat. Jag har under de senaste åren varit den mäklare som sålt flest villor i västra Malmö - bl a Bellevue Sjösida, Nya Bellevue, Mellanheden, Rosenvång, Djupadal, Limhamn och Bunkeflostrand (källa HemNet). Hög aktivitet på marknaden ger ett brett och framför allt ett...

Mäklare Sofia Nebrelius
Mathilda Thelander mäklare
Mathilda Thelander

Jag ser det som en ära och ett stort förtroende att få hjälpa dig med en av din viktigaste och kanske största affär i livet.

Mäklare Mathilda Thelander
Dan Andersson mäklare
Dan Andersson

Söker du trygghet, empati och ett genuint engagemang av din mäklare så är jag det rätta valet för dig! Efter 18 år som framgångsrik fastighetsmäklare har jag all den erfarenhet och kunskap som krävs för att hjälpa dig att göra en av ditt livs bästa affärer!

Mäklare Dan Andersson
Anette Andersson mäklare
Anette Andersson

Anettes karriär som fastighetsmäklare började redan 1990 på Limhamn, och med hennes bakgrund och tidigare erfarenheter så vet Anette att varje bostadsaffär är unik. Hennes insikt att det är en av livets största affärer och att det krävs av henne som mäklare att vara engagerad, ha ett högt mål och leverera har resulterat i många återkommande kunder under åren. Anette har också sedan många år...

Mäklare Anette Andersson
Mäklarbild saknas
Mikael Gröndahl

Mikael Gröndahl är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Limhamn-Bunkeflo, Bunkeflo, Bunkeflostrand, Klagshamn, Limhamn, Tygelsjö, Vintrie, Vellinge, Falsterbo, Höllviken och Skanör.

Mäklare Mikael Gröndahl
Mäklarbild saknas
Dimitris Kotanidis

Dimitris Kotanidis är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hyllie, Limhamn-Bunkeflo, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Dimitris Kotanidis

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Limhamn.

Bjurfors Limhamn
Linnégatan 38 Och Järnvägsgatan 20
21614 Limhamn

limhamn@bjurfors.se

040-608 30 80

Är du kontorschef på Bjurfors Limhamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.