Filip Ericsson, Mäklare på Bjurfors Malmö Väster

Filip Ericsson Mäklare på Bjurfors

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Filip?

Jag hade gärna tagit ett möte och presenterat mig själv. Förmedlingen handlar om många olika delmoment, och bygger på ett förtroende. Mitt mål är att anpassa jobbet utifrån individen och bostaden. Det finns ingen universallösning som funkar på allt. Slå gärna en signal eller lägg ett sms på 0739-20 66 84.

Vad skiljer Filip Ericsson från andra mäklare?

Även om jag uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger jag stor vikt vid att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar jag inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär. Baserat på antal helnöjda kunder, försäljningar och omsättning utsågs jag till "Årets Rookie" på Bjurfors redan efter 6 månader som fastighetsmäklare. Två år senare är jag idag partner på Bjurfors i Öresundsregionen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är en fantastisk marknad i Malmö och bostäderna i parkernas stad håller hög klass och är väldigt tilltalade även för kunder som kommer utifrån.

Hur marknadsför Filip sina bostadsförsäljningar?

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-15.

FILIP SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
FILIP ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Filip Ericsson har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Filip till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Filip

FILIP JOBBAR PÅ

Är du Filip Ericsson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis