Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Anna Kylesten Johansson, Mäklare på Bjurfors Båstad

Anna
Kylesten Johansson
Mäklare på Bjurfors

5 av 5 i betyg

Om Anna Kylesten Johansson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anna?

Jag vill att du som säljare ska känna dig omhändertagen och trygg med att jag gör mitt allra bästa för att förmedla din bostad till högsta möjliga pris. Kundnöjdhet till 100% är mitt mål.

Vad skiljer Anna Kylesten Johansson från andra mäklare?

Jag arbetar hårt och har hög tillgänglighet. Du kan alltid ringa mig för att få svar på dina frågor. Jag hjälper även till med råd och information när du vill köpa ett annat boende även om det är via annan mäklare. Jag utgår från ett litet och personligt kontor vilket gör att jag hinner se varje kund samtidigt som jag har den stora kedjans fördelar avseende marknadsföring, resurser och kundregister med köpare både i Sverige och utomlands.
Jag kontaktar även personligen mina tidigare spekulanter om din bostad passar dem.
Allt görs för att hitta en köpare som känns rätt och få ut bästa möjliga pris för dig som säljare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag förmedlar bostäder, både villor, bostadsrätter och gårdar, ända från Laholms kommun till södra delarna av Ängelholms kommun. Det gör att jag har en bred kunskap om olika områden och ett stort kundregister med köpare. Alla områden har sina förutsättningar och efterfrågan har de senaste åren varit stor samtidigt som vi fortfarande har en relativt human prisbild. Läget spelar alltid stor roll och ett toppläge får du i princip alltid bra betalt för oavsett konjunktur.

Hur marknadsför Anna sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför din bostad på bredast tänkbara sätt. Självklart på vår hemsida men även via Hemnet och övriga aktuella sidor.
Vi annonserar även i BjäreNu, HD och Sydsvenskan i helsidesannonser. I en särskilt riktad annonskampanj annonseras just din bostad ut i sociala medier då detta har stor genomslagskraft. Du kan även se hur det går för kampanjen i realtid.
Utöver webben presenterar jag bostaden för de spekulanter som varit på visning av liknande objekt och tar en personlig kontakt med personer som jag varit i kontakt med tidigare.

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och vår snygga broschyrer brukar uppskattas av både säljare och köpare. Jag har även tillgång till stylister via Bjurfors Home som kan hjälpa dig att ge bostaden en extra touch eller en komplett styling med möbler. Mycket energi läggs ner på att bilderna ska bli bra.

Om du har specifika önskemål för ytterligare marknadsföring så har vi möjlighet att ordna det. För s.k. exklusivobjekt tas särskilda marknadsföringspaket fram inom konceptet Bjurfors Beyond.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-12-14.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Anna säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Båstad
 • Laholm
 • Ängelholm
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Anna erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANNAS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Anna Kylesten Johansson
är mäklare på

Är du Anna Kylesten Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.