Fredrik Crona, Mäklare på Bjurfors Bromma

Fredrik
Crona
Mäklare på Bjurfors

5 av 5 i betyg
Visa Fredriks rekommendationer

Om Fredrik Crona

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fredrik?

Jag jobbar hårdare än någon annan. Vare sig du ska köpa eller sälja bostad så utlovar jag bästa tänkbara service och engagemang.

Vad skiljer Fredrik Crona från andra mäklare?

Jag jobbar lite hårdare och lite smartare än många andra. Jag är extremt noggrann med behovsanalysen av mina kunder, vilket gör att jag kan matcha dina behov på allra bästa vis, och vilket i slutändan renderar i att du som säljare får bättre betalt.. Jag jobbar väldigt nära mina kunder och ger samtliga parter hela tiden löpande info om "processen".
Som säljare och köpare kommer du under hela processen känna dig trygg och sedd.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bromma är ett fantastiskt område att få jobba i, och ännu mer att bo i. Det finns otroligt många olika områden och olika byggnadstyper, vilket gör att det i Bromma finns något som passar alla. Med mina många år i branschen och flera hundratals tidigare försäljningar i Brommaområdet, kan jag alla fördelar med de olika områden. Detta gör att du som säljare kan känna dig trygg, samtidigt som jag kan hjälpa dig som köpare på bästa vis för att matcha ditt behov av ditt nya boende.

Hur marknadsför Fredrik sina bostadsförsäljningar?

På alla tänkbara plattformer. Självklart marknadsför jag din bostad på vår egen hemsida www.bjurfors.se, Hemnet m.fl. Men även på Dagens industri och Hittahem. Din annons kommer även exponeras i sociala medier, så som Facebook och Instagram. Utöver det matchar jag din bostad i vårt spekulantregister, vår så kallade Bo-agent. Där finns kunder som varit på visningar av liknande objekt som just din bostad. Att jag säljer mycket i samma områden gör att jag regelbundet har kontakt med de kunderna som är intresserade av att flytta till ditt område, och på så vis kan sälja många objekt redan innan annonsen läggs ut på Hemnet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Fredrik säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Fredrik erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fredrik Crona
är mäklare på

Är du Fredrik Crona?
Logga in och redigera din presentation här.