Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Linda Bjurklint, Mäklare på ERA Garnisonen Borås

Linda
Bjurklint
Mäklare på ERA Mäklare

5 av 5 i betyg

Om Linda Bjurklint

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linda?

Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik.

Vad skiljer Linda Bjurklint från andra mäklare?

Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden mycket väl. Detta innebär att jag har bra koll på de olika stadsdelarna och orterna. Jag vet hur nära det är till exempelvis skolor, busshållplatser, restauranger, nöje, vackra friluftsområden och sjöar m.m. Fördelen med att jobba med hela Borås som område är att jag även har en klar prisbild för de specifika stadsdelarna och orterna. Detta in sin tur leder till att jag kan rikta mig och hitta rätt målgrupp och kunder för den specifika bostaden och hjälpa spekulanterna att hitta rätt bostad utefter deras önskemål och ekonomi.

Hur marknadsför Linda sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför så mycket jag bara kan. Ju mer det syns desto bättre, allt för att hitta den rätta köparen! Så i princip överallt. Själva bostadsannonsen annonseras på vår egna hemsida www.erasweden.com/kontor/boras, hemnet.se m.fl. samt våra sociala kanaler så som facebook och instagram där vi sponsrar inläggen för att nå ut till rätt målgrupp för den specifika bostaden. Jag marknadsför även bostadsannonserna på min privata facebook-sida också. Utöver publicering på nätet marknadsför jag även via vårt interna spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-10-27.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Linda säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Linda erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Linda Bjurklint
är mäklare på

Är du Linda Bjurklint?
Logga in och redigera din presentation här.