Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Olivier Hoho, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

Olivier
Hoho
Mäklare på Svenska Mäklarhuset

5 av 5 i betyg

Om Olivier Hoho

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Olivier?

Jag är enormt stolt över att få kalla det här min profession men det som betyder mest är att få följa människor genom deras livs största affär och förtroendet som det innebär.

Med ett målinriktat tillvägagångssätt, stort engagemang och problemlösning kan jag se till att vi genomför en trygg och smidig affär med bästa resultat och dig som nöjd kund i slutändan!

Vad skiljer Olivier Hoho från andra mäklare?

Mina tidigare erfarenheter inom restaurangbranschen har gjort att jag värdesätter kundservice otroligt högt där alla mina kunder ska känna sig väl omhändertagna. Genom att vara hängiven till min yrkesroll och ständigt sträva efter att vara den bästa fastighetsmäklaren jag kan vara, hamnar mitt fokus på att bygga och bibehålla långsiktiga kundrelationer.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sundbyberg är ett område som erbjuder det mesta. Från mysiga restauranger, trevliga parker och en blandning av både villor, radhus och lägenheter. Sundbyberg har en småstadskänsla trots dess perfekta läge med närhet till city och övriga Stockholm. Med det fantastiska utbudet av diverse butiker, restauranger och parker har jag tagit valet att Sundbyberg är platsen där jag själv vill jobba och bo.

Hur marknadsför Olivier sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring sker framförallt via de större bostadssajterna såsom Hemnet m.fl. I ett första steg läggs bostadsannonsen ut på vår hemsida www.svenskamaklarhuset.se för att sedan bredda ut och öka exponeringen. Något vi även lägger stort fokus på är sociala medier. Där har vi ett marknadsledande verktyg som hjälper oss individualisera marknadsföringen, vilket i sin tur bidrar till en mer exakt och relevant annonsering.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-01-10.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Olivier säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Olivier erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Olivier Hoho
är mäklare på

Är du Olivier Hoho?
Logga in och redigera din presentation här.