Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Bjurfors Bjärred

Bjurfors Bjärred

5 av 5 i betyg
Bjurfors Bjärred

Varmt välkommen till Bjurfors i Bjärred. Våra mäklare har utmärkt lokalkännedom och är specialister på boende inom Bjärred och områden så som Fjelie, Gamla Bjärred, Centrala Bjärred eller Löddenäs.

Vi arbetar efter Bjurforsmetoden, en väl utarbetad sjustegsmetod som säkrar kvaliteten genom hela bostadsaffären. Till vår hjälp har vi dessutom Bjurfors stora kontaktnät och vårt aktiva spekulantregister Boagenten, som hjälper till att attrahera köpare och säkerställa att du får rätt betalt för dit hus eller lägenhet när du ska sälja.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri värdering av din bostad eller en presentation av vårt framgångsrika koncept.

Välkommen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Bjärred
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Magnus Andersson mäklare
Magnus Andersson

Jag har med en civilekonomexamen i grunden varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1997. Jag har Lomma och Kävlinge kommun som huvudsakliga arbetsområden. I denna mycket expansiva och spännande del av Skåne arbetar han med förmedling av såväl villafastigheter som bostadsrätter.

Mäklare Magnus Andersson
P-O Renvalder mäklare
P-O Renvalder

Jag har arbetat som fastighetsmäklare hos Bjurfors sedan 2003 med fokus på försäljning av bostäder i Lomma och Kävlinge kommun. Dessförinnan arbetade jag i försäkringsbranschen i 13 år. Jag bor sedan 1994 i Bjärred med sin familj.

Mäklare P-O Renvalder

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bjärred.

Bjurfors Bjärred
Vikingavägen 1
23731 Bjärred

bjarred@bjurfors.se

046-29 71 70

Är du kontorschef på Bjurfors Bjärred?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.