MäklarOfferter

Jörgen Jönsson

Mäklare på Bjurfors

Jörgen Jönsson
BetygStjärna4,5/5
Bjurfors

Jörgen är snickaren som 2002 sadlade om och blev fastighetsmäklare, ett val som jag stortrivs med. Jag bor och arbetar på Österlen där jag har god lokalkännedom och är en välkänd och välrenommerad fastighetsmäklare med många återkommande kunder. Mina starka sidor som mäklare är att jag med fingertoppskänsla knyter ihop affärer med såväl säljare som köpare i fokus. Jag har god lokalkännedom och spetskompetens inom byggteknik, vilket många gånger kan vara avgörande faktor vid en försäljning då frågor kring detta ofta kommer upp på våra visningar.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Jörgen Jönsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Jörgen Jönsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Jörgen säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Min kunskap från tiden som byggnadssnickare som jag med fördel kan använda när spekulanter har byggtekniska frågor kring bostäderna jag förmedlar. Detta är en viktig del i att ni skall anlita mig som mäklare då rätt svar angående byggtekniska frågor kan skilja från att bara vara spekulant till att bli köpare av fastigheten på en visning.

Min envishet genom att aldrig nöja mig eller ge upp när tex en budgivning stannar upp utan försöker då hitta nya möjligheter och infallsvinklar som både köpare och säljare kan se fördelar med och då knyta i hop försäljningen med nöjda köpare och säljare.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi på Bjurfors visar upp Er fastighet i de kanaler där vi hittar Er rätta köpare och det kan vara lite olika beroende på vad det är som skall säljas.
Genom att anlita Bjurfors får du den bästa exponeringen av din bostad. Vi får din bostadsannons att synas där spekulanter/köpare finns, på vår hemsida, Bjurfors.se men också på Hemnet, Facebook, Instagram och på MäklarOfferter. Via våra spekulantregister hittar vi de kunder som söker bostad som din genom att de får ett mejl med information om att bostaden kommit ut till försäljning. Dessutom annonserar vi lokalt i ÖsterlenMagasinet och självklart syns din bostad i vårt skyltfönster på bästa läge i Simrishamn.
Bilderna av din bostad tas självklart av en professionell fotograf och den säljande texten för fastigheten skriver jag men med hjälp av dig och den historia du har för fastigheten. Självklart får du titta på bilder och läsa igenom texten för att godkänna innan vi lägger ut fastigheten med skarpt läge i våra marknadsföringskanaler.

Rekommendationer (1)

Jörgen Jönsson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Annika O.+6 mån.
Sålde villa i Brösarp

Vi är väldigt nöjda med Jörgen. Han är en professionell och trevlig mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Jörgen Jönsson

Jörgen jobbar som mäklare i Ystad, Simrishamn, Sjöbo och Tomelilla.

Objekttyper

Jörgen förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Jörgen erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Jörgen

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Jörgen

Jörgen Jönsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Bjurfors Österlen
Stjärna4,5/5
Bjurfors ÖsterlenKristianstadsvägen 1, 272 34 SimrishamnBrev osterlen@bjurfors.seTelefon 0414 - 68 61 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare