Hanna Cedergren, Mäklare på Bjurfors Lund Centrum

Hanna Cedergren Mäklare på Bjurfors

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hanna?

Jag har arbetat som mäklare sedan 2012 och har lång erfarenhet av försäljning av bostadsrätter och även villor. Jag har god vana att driva framgångsrika affärer och allt vad det innebär att hantera en så pass stor affär som just ens bostadsaffär.

Vad skiljer Hanna Cedergren från andra mäklare?

När ni anlitar mig som er mäklare värdesätter ni tillgänglighet, driv, erfarenhet och trygghet. Allt ska genomsyra engagemang i minsta detalj med målsättningen alltid nöjda kunder!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha varit aktivt verksam som fastighetsmäklare i Lund känner jag väl till fördelarna i kommunen och kranskommunerna. En god lokalkännedom tillsammans med ett upparbetat kundregister utgör grunden till en bra försäljning, vilket jag och Bjurfors kommer att kunna erbjuda er. Efterfrågan är ständigt hög i regionen och inflyttningen är stabil.

Hur marknadsför Hanna sina bostadsförsäljningar?

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-08.

HANNA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
HANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Hanna Cedergren har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Hanna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Hanna

HANNA JOBBAR PÅ

Är du Hanna Cedergren?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis