Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Bjurfors Malmö Öster

Bjurfors Malmö Öster

5 av 5 i betyg
Bjurfors Malmö Öster

På vårt mäklarkontor på Sallerupsvägen i Malmö arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare. Vi är specialister på bostadsmarknaden i östra Malmö samt i bland annat Oxie, Arlöv, Bara, Klågerup och Svedala.

Våra mäklare hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad i östra Malmö. Kontakta oss eller besök oss på vårt kontor på Sallerupsvägen 126. Varmt välkommen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Malmö Öster
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Gustav Cagmo mäklare
Gustav Cagmo

Sedan Gustav påbörjade sin karriär på Bjurfors Malmö Öster har han fokuserat helhjärtat på Malmös östra delar, Svedala och Bara. Idag är han en av dem som säljer flest bostäder i området. Gustav...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Gustav Cagmo
Jacob Friberg mäklare
Jacob Friberg

Jag är bosatt och uppvuxen i Malmös östra delar vilket ger honom en god lokalkännedom. Jag älskar mitt arbete då han hela tiden får utmana sig själv och sin personliga målsättning som är att alltid överträffa sina kunders förväntningar. Jag har ett brinnande engagemang för det personliga mötet och finner stor tillfredsställelse i att få hjälpa sina kunder på bäst sätt.

Mäklare Jacob Friberg
Ola Petersson mäklare
Ola Petersson

Jag är en ambitiös mäklare som började arbeta på Bjurfors i Malmö våren 2015. Min vinnarskalle lever kvar efter många år som fotbollsspelare, viket resulterar i att jag alltid strävar efter nya mål, utmaningar och att överträffa kundens förväntningar med ett högt slutpris.

Mäklare Ola Petersson
Mäklarbild saknas
Elsy Abou Akl

Elsy Abou Akl är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Elsy Abou Akl

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

Bjurfors Malmö Öster
Sallerupsvägen 126
21228 Malmö

malmo.oster@bjurfors.se

040-608 30 70

Är du kontorschef på Bjurfors Malmö Öster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.