MäklarOfferter

Gustaf Stråkander

Mäklare på Bjurfors

Gustaf Stråkander
BetygStjärna5/5
Bjurfors

Jag fokuserar alltid på att ni som kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen av er bostadsförsäljning. Mitt mål är alltid att överträffa kundens förväntningar och guida mina kunder genom en trygg bostadsaffär.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Gustaf Stråkander, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Gustaf Stråkander samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Gustaf säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har många års erfarenhet inom försäljning och brinner för att träffa människor och skapa kundrelationer, något som jag har stor nytta av som fastighetsmäklare. Jag är en tävlingsmänniska och har goda egenskaper inom förhandling och strävar alltid efter att tillgodose mina kunders behov och uppnå max slutpris i varje enskild affär. Jag är engagerad och har en hög tillgänglighet vilket jag anser är av stor vikt för att kunden ska känna trygghet genom hela affären.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

En stor del av marknadsföringen sker via annonsering på internet och i dags- och lokalpress. Vi använder oss av de största dagstidningarna och de mest välbesökta hemsidorna. Dessutom har vi vårt eget aktiva köparregister Boagenten till vårt förfogande, med hundratals köpklara spekulanter som letar efter en ny bostad. Direkt när din bostad annonseras ut via Boagenten skickas den ut till aktiva spekulanter som söker en bostad som din. Vi matchar alltid din bostad i Boagenten mot de som är intresserade av din bostad och ditt område. De välbesökta hemsidorna vi använder oss av är Hemnet m.fl. Utöver dessa marknadsföringskanaler lägger vi stora resurser på riktad marknadsföring på sociala medier där din annons kommer att nå ut till relevanta spekulanter som söker boende som matchar de kriterier som just din annons uppfyller. Kort och gott erbjuder vi ett kraftfullt marknadsföringspaket.

Rekommendationer (11)

Gustaf Stråkander har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 11 omdömen
Anita V.5 mån.
Sålde villa i Linköping

Allt fungerade mycket bra. Gustaf lotsade oss med med fast och vänlig hand genom hela säljprocessen. Kompetent och empatisk! Högsta betyg!

John J.+6 mån.
Sålde villa i Motala

Jag har bara bra att säga om Gustaf som skötte min försäljning. Han var jättebra på att hålla kontakt med mig ända från början till slut och jag kan rekommendera Gustaf.

Elin J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Motala

Jag är nöjd med hur Gustaf skötte min försäljning. Jag uppskattar verkligen att han är bra på att hålla kontakt och är tät i återkopplingen. Rekommenderar!

Catarina V.+6 mån.
Sålde fritidshus i Motala

Gustaf är verkligen en jätte duktig mäklare! Han är otroligt hjälpsam och lyhörd. Han skötte vår försäljning mycket enkelt och vi är jätte nöjda. Rekommenderar han vidare till alla säljare att anlita honom!

Lämna omdöme

Här mäklar Gustaf Stråkander

Gustaf jobbar som mäklare i Linköping, Motala, Mjölby, Vadstena, Ödeshög och Kinda.

Objekttyper

Gustaf förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Gustaf erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Gustaf

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Gustaf

Gustaf Stråkander är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Bjurfors Linköping
Stjärna5/5
Bjurfors LinköpingSankt Larsgatan 24, 582 24 LinköpingBrev linkoping@bjurfors.seTelefon 013 - 560 33 20
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare