Bjurfors Båstad

Bjurfors Båstad

5 av 5 i betyg
Bjurfors Båstad

Välkommen till Bjurfors!
Bjurfors är ett av landets ledande mäklarföretag med drygt 50 års erfarenhet I branschen. I Båstad ligger vårt kontor centralt, mitt på Mariatorget. Hit välkomnar vi alla som letar bostad eller önskar sälja sin bostad på Bjärehalvön med omnejd. Våra fastighetsmäklare arbetar efter Bjurforsmetoden - ett kvalitetssäkrat arbetssätt som är unikt för branschen. Vi skräddarsyr varje förmedling och arbetar starkt för att ständigt ligga i framkant vad gäller kunskap, affärsmässighet och skicklighet att presentera våra bostäder på nätet och på övriga marknadsplatser.
Vårt mål är att alla våra kunder skall bli helt nöjda med sin bostadsaffär och att Du som kund skall kunna rekommendera oss till all Du känner. Först då är vi nöjda med våra prestationer.
Varmt välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.

Vänliga hälsningar

Maria & Anna i Båstad

Bjurfors Båstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anna Kylesten Johansson mäklare
Anna Kylesten Johansson

Jag vill att du som säljare ska känna dig omhändertagen och trygg med att jag gör mitt allra bästa för att förmedla din bostad till högsta möjliga pris. Kundnöjdhet till 100% är mitt mål.

Mäklare Anna Kylesten Johansson
Maria Nygren mäklare
Maria Nygren

Min kompetens i förhandlingslägen tillsammans med ett stort driv och engagemang i varje affär, gör att du som kund kommer uppleva trygghet och hög kvalitet genom hela förmedlingsprocessen. Jag har 13 års mäklarerfarenhet och har stor erfarenhet av både successionsmarknad och nyproduktion.

Mäklare Maria Nygren

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Båstad.

Bjurfors Båstad
Köpmansgatan 4
26935 Båstad

bastad@bjurfors.se

0431-47 40 20

www.bjurfors.se

Är du kontorschef på Bjurfors Båstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis