Rasmus Halldin, Mäklare på Bjurfors Hisingen

Rasmus Halldin Mäklare på Bjurfors

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rasmus?

Min största drivkraft är att jag vill lyckas i mäklarbranschen och skapa mig ett namn där både kunder och kollegor ser upp till mig på grund av min ärlighet och tydlighet. Sälj är en stor del av vår bransch men jag tror på att framgång framförallt byggs på tillit och god relation.

I kombination med min rådgivning och tillgänglighet är min ambition att vi ska göra bästa möjliga affär där alla parter känner sig nöjda och trygga. Jag jobbar för ständig utveckling där god rekommendation från kund är priset för en lyckad affär.

Vad skiljer Rasmus Halldin från andra mäklare?

Jag kommer från en bakgrund av att arbetat i branscher med fokus på människan. Detta i kombination med att jag utöver fastighetsmäklare är utbildad civilekonom med inriktning mot nationalekonomi ger mig en bred kunskap om marknaden. Jag påbörjade min mäklarkarriär sommaren 2018 och redan 2019 blev jag rankad 3:a gällande flest antal försäljningar på Hisingen och 4:e mest rekommenderade mäklaren på samma marknad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt arbetsområde är Hisingen. Jag valde just denna marknad för att den är otroligt expansiv och Göteborgs stad gör otrolig satsningar i alla områden på Hisingen. Jag ser det som mycket positivt att vara den lokala experten men samtidigt kunnig i de nya områden som växer fram.

Hur marknadsför Rasmus sina bostadsförsäljningar?

Alla försäljningar ser olika ut då alla kunders behov är annorlunda. Vissa vill sälja utan marknadsföring på nätet och bara genom mitt personliga register av kunder som besökt visningar/deltagit i budgivningar. Andra vill maximera exponeringen och nyttja även bolagets hemsida, Hemnet och sociala medier. Jag anpassar marknadsföringen utefter dina behov och presenterar bästa lösningen för dig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-25.

RASMUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
RASMUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Rasmus Halldin har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Rasmus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Rasmus

RASMUS JOBBAR PÅ

Är du Rasmus Halldin?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis