Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Rasmus Halldin, Mäklare på Bjurfors Hisingen

Rasmus
Halldin
Mäklare på Bjurfors

5 av 5 i betyg

Om Rasmus Halldin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rasmus?

Min största drivkraft är att jag vill lyckas i mäklarbranschen och skapa mig ett namn där både kunder och kollegor ser upp till mig på grund av min ärlighet och tydlighet. Sälj är en stor del av vår bransch men jag tror på att framgång framförallt byggs på tillit och god relation.

I kombination med min rådgivning och tillgänglighet är min ambition att vi ska göra bästa möjliga affär där alla parter känner sig nöjda och trygga. Jag jobbar för ständig utveckling där god rekommendation från kund är priset för en lyckad affär.

Vad skiljer Rasmus Halldin från andra mäklare?

Jag kommer från en bakgrund av att arbetat i branscher med fokus på människan. Detta i kombination med att jag utöver fastighetsmäklare är utbildad civilekonom med inriktning mot nationalekonomi ger mig en bred kunskap om marknaden. Jag påbörjade min mäklarkarriär sommaren 2018 och redan 2019 blev jag rankad 3:a gällande flest antal försäljningar på Hisingen och 4:e mest rekommenderade mäklaren på samma marknad.

Hur marknadsför Rasmus sina bostadsförsäljningar?

Alla försäljningar ser olika ut då alla kunders behov är annorlunda. Vissa vill sälja utan marknadsföring på nätet och bara genom mitt personliga register av kunder som besökt visningar/deltagit i budgivningar. Andra vill maximera exponeringen och nyttja även bolagets hemsida, Hemnet och sociala medier. Jag anpassar marknadsföringen utefter dina behov och presenterar bästa lösningen för dig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-25.

Rasmus säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Rasmus erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Rasmus Halldin
är mäklare på

Är du Rasmus Halldin?
Logga in och redigera din presentation här.