Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Bjurfors Karlstad

Bjurfors Karlstad

4,9 av 5 i betyg
Bjurfors Karlstad

Välkommen till Bjurfors mäklare i Karlstad!

På vårt mäklarkontor i Karlstad arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Karlstads bostadsmarknad. Bjurfors har framgångsrikt attraherat de skickligaste mäklarna där kunskap och erfarenhet i kombination med passion för mäklaryrket borgar för din trygghet och inte minst - en lyckad bostadsaffär.

Bjurfors Karlstad arbetar efter Bjurforsmetoden, en välbeprövad sjustegsmetod som säkrar kvaliteten genom hela bostadsaffären. Vi förmedlar bostäder i kommuner som Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga och Grums. Lokalkännedom, kombinerat med Bjurfors nationella spridning, gör att vi kan hjälpa dig att sälja eller köpa en bostad oavsett var i landet du vill bo.

Vi bokar gärna ett möte för kostnadsfri värdering och rådgivning.

Varmt välkommen till Bjurfors Karlstad!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Karlstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sandra Larsson mäklare
Sandra Larsson

Du säljer din bostad med mig då du önskar hitta rätt köpare till ditt hem, vill ha kontinuerlig kontakt samt bästa möjliga slutpris. Jag finns här för dig även efter avslutad affär! Jag brinner för...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sandra Larsson
Mikael Brattström mäklare
Mikael Brattström

Mitt namn är Mikael Brattström och jag är född och uppväxt i Karlstad. När du väljer mig som mäklare vill jag att du ska känna ett stort engagemang, förtroende och trygghet genom hela processen. Då...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Mikael Brattström
Frida Johansson mäklare
Frida Johansson

Med mer än 9 års erfarenhet som fastighetsmäklare har jag gjort mig ett namn inom mäklarbranschen som en av de mest anlitade mäklarna i Karlstad.

Mäklare Frida Johansson
Alice Lang mäklare
Alice Lang

Den främsta anledningen till att välja mig som mäklare är för att jag är lyhörd i det stora hela, men även i de små detaljerna. Mina tidigare kunder beskriver mig som en varm person då jag inte endast lägger fokus på affären utan även lägger vikt på att möta kundernas behov. Mitt engagemang går till att hitta rätt kund för din bostad, som också kan ge dig bäst betalt!

Mäklare Alice Lang
Adam Hertzberg mäklare
Adam Hertzberg

Som mäklare för just din bostad är min strävan att du alltid ska känna dig 100 % nöjd genom hela processen. Jag strävar alltid efter att hitta den köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga försäljningspris.

Mäklare Adam Hertzberg
Lorin Baderkhan mäklare
Lorin Baderkhan

Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Jag är en kreativ, lyhörd och resultatinriktad mäklare som brinner för att skapa resultat genom att sikta på långsiktiga relationer och strävar efter kvalité i varje enskild affär. En mycket driven och servicemedveten fastighetsmäklare med stort fokus på sina uppdrag. Affärsmässig mån...

Mäklare Lorin Baderkhan
Charlotte Clerkestam mäklare
Charlotte Clerkestam

När du anlitar mig som fastighetsmäklare har vi en personlig och professionell kontakt, jag uppdaterar dig kontinuerlig genom hela uppdraget. Jag har ett stort intresse i dig som kund och tror på att varje affär måste anpassas efter denna. Med mig som fastighetsmäklare vid din bostadsaffär så önskar jag att du som kund ska känna dig trygg och du ska veta att jag gör mitt allra yttersta.

Mäklare Charlotte Clerkestam
Mäklarbild saknas
Jacob Wahlberg

Jacob Wahlberg är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Jacob Wahlberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Karlstad.

Bjurfors Karlstad
Drottninggatan 14
652 25 Karlstad

karlstad@bjurfors.se

054-18 10 00

Är du kontorschef på Bjurfors Karlstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.