Bjurfors Österlen

Bjurfors Österlen

5 av 5 i betyg
Bjurfors Österlen

Välkommen till Bjurfors mäklare på Österlen!
På vårt mäklarkontor på Österlen arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är experter på bostadsmarknaden på Österlen och områden som bland annat Tomelilla, Sjöbo och Simrishamn.

Inte nog med att vi precis öppnat ett mäklarkontor i Ystad, nu firar dessutom vårt kontor i Simrishamn ett år. Vi öppnade vårt kontor på Kristianstadsvägen i februari 2017, och mottagandet har varit fantastiskt.

Uppenbarligen gör vi saker och ting rätt. Inte minst är våra drivna och duktiga mäklare Anna Bjurnemark och Jörgen Jönsson en stor del av framgångarna. Vi tackar alla köpare och säljare för förtroendet. Kontakta gärna oss för att boka en kostandsfri värdering. Varmt välkommen!

Bjurfors Österlen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Micaela Rydberg mäklare
Micaela Rydberg

Jag strävar efter att alltid vara tillgänglig och förstår verkligen värdet av återkoppling. Därtill älskar jag mitt jobb och är på tårna oavsett utmaning, marknad eller typ av fastighet. Hoppas vi hörs!

Mäklare Micaela Rydberg
Jörgen Jönsson mäklare
Jörgen Jönsson

Jörgen är snickaren som 2002 sadlade om och blev fastighetsmäklare, ett val som jag stortrivs med. Jag bor och arbetar på Österlen där jag har god lokalkännedom och är en välkänd och välrenommerad fastighetsmäklare med många återkommande kunder. Mina starka sidor som mäklare är att jag med fingertoppskänsla knyter ihop affärer med såväl säljare som köpare i fokus. Jag har god lokalkännedom och...

Mäklare Jörgen Jönsson
Mäklarbild saknas
Erica Nilsson

Erica Nilsson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Simrishamn, Borrby, Brantevik, Gärsnäs, Hammenhög, Kivik, Sankt Olof, Skillinge, Tommarp, Vitaby, Österlen, Tomelilla, Brösarp, Onslunda, Skåne-Tranås och Smedstorp.

Mäklare Erica Nilsson
Mäklarbild saknas
Anneli Leo

Anneli Leo är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Simrishamn, Borrby, Brantevik, Gärsnäs, Hammenhög, Kivik, Sankt Olof, Skillinge, Tommarp, Vitaby, Österlen, Tomelilla, Brösarp, Onslunda, Skåne-Tranås och Smedstorp.

Mäklare Anneli Leo

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Österlen.

Bjurfors Österlen
Kristianstadsvägen 1
272 34 Simrishamn

osterlen@bjurfors.se

0414-68 61 00

www.bjurfors.se

Är du kontorschef på Bjurfors Österlen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis