Bjurfors Borås

Bjurfors Borås

5 av 5 i betyg
Bjurfors Borås

På vårt mäklarkontor i Borås kommer du träffa erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Borås bostadsmarknad.

Hur kan du få maximalt betalt för din nuvarande bostad och ett bättre utgångsläge till nästa? Vi har kompetensen och verktygen som en stor aktör, samtidigt som vi har hårt arbetande mäklare med personligt engagemang som ger allt vid varje försäljning. Låt nästa steg i din boendekarriär bli ett steg upp, vi ser fram emot att träffa dig.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Borås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mathias Strinäs mäklare
Mathias Strinäs

Mathias är en positiv och målmedveten fastighetsmäklare med höga ambitioner. Med god lokalkännedom och personligt engagemang vill han skapa de bästa förutsättningar för en trygg bostadsaffär för både säljare och köpare. För att uppnå det är han genom hela processen lyhörd, tydlig och ser de små detaljerna för att kunna tillfredsställa alla kunders individuella behov.

Mäklare Mathias Strinäs
Mäklarbild saknas
Jonathan Schagerlind

Jonathan Schagerlind är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Annedal, Askim, Backa, Bergsjön, Biskopsgården, Björkekärr, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Haga, Härlanda, Härryda, Högsbo, Johanneberg, Kortedala, Kungsbacka, Kungälv, Lerum,...

Mäklare Jonathan Schagerlind
Mäklarbild saknas
Fredrik Parkhagen

Fredrik Parkhagen är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borås.

Mäklare Fredrik Parkhagen

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Borås.

Bjurfors Borås
Västerlånggatan 24
50330 Borås

boras@bjurfors.se

033-28 13 00

Är du kontorschef på Bjurfors Borås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.