Marielle Jungerup, Mäklare på Bjurfors Malmö City

Marielle Jungerup Mäklare på Bjurfors

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marielle?

Efter 9 år i mäklarbranschen förmedlar jag huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden jag är född och uppvuxen i. Jag älskar mitt yrke och brinner för att hjälpa människor med deras bostadsaffärer. Tävlingsmänniskan i mig drivs av att leverera rekordförsäljningar som överträffar kundernas förväntningar.

Vad skiljer Marielle Jungerup från andra mäklare?

Jag driver ett mäkleri där kundnöjdhet står i högsta fokus och har år efter år nominerats till "Årets mäklare i Sverige - Nöjd kund". Min förhandlingsförmåga grundar sig i lyhördhet och engagemang för kundernas behov. Efter 9 framgångsrika mäklarår arbetar jag i stort sätt uteslutande med rekommendationsaffärer från mina tidigare köpare och säljare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är en fantastisk marknad i Malmö och bostäderna i parkernas stad håller hög klass och är väldigt tilltalade även för kunder som kommer utifrån. Närheten till havet lockar såväl gammal som ung.

Hur marknadsför Marielle sina bostadsförsäljningar?

Bjurfors bostäder marknadsförs på nätet (Hemnet, Instagram, Facebook mm), i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Samtliga bostäder marknadsförs efter en noggrant strukturerad marknadsföringsplan. Via vårt köparregister Boagenten marknadsförs Bjurfors kommande försäljningar vilket ger möjlighet till exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-02.

MARIELLE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
MARIELLE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marielle Jungerup har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marielle till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marielle

MARIELLE JOBBAR PÅ

Är du Marielle Jungerup?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis