Joel Tingfors, Mäklare på Bjurfors Lund Väster

Joel Tingfors Mäklare på Bjurfors

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Joel?

Som uppvuxen i området har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät som tillsammans med mitt engagemang ger dig som säljare bästa förutsättningar till en trygg försäljning.

Vad skiljer Joel Tingfors från andra mäklare?

Jag tar mig tiden och sätter alltid kunden i det främsta rummet. Kombinationen av ett oerhört driv och marknadens absolut snyggaste säljprofil gör att du alltid får bäst betalt om du väljer mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Här möts människor från hela världen för att bl.a. forska, studera eller arbeta. Det gör marknaden i Lund unik och härligt mångkulturell. Omsättningen är hög vilket gör att man som mäklare får en långtgående relation med sina kunder. Ofta hjälper jag samma kund såväl som köpare som säljare.

Hur marknadsför Joel sina bostadsförsäljningar?

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-23.

JOEL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JOEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Joel Tingfors har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Joel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Joel

JOEL JOBBAR PÅ

Är du Joel Tingfors?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis