Bjurfors Uppsala

Bjurfors Uppsala

4,9 av 5 i betyg
Bjurfors Uppsala

Välkommen till Bjurfors mäklare i Uppsala!
På vårt mäklarkontor i Uppsala arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Uppsala med omnejd.

Med hög kompetens, stort engagemang, enorm kunskap och professionalism drivs vi av att alltid leverera den bästa mäklartjänsten. Vi arbetar efter Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som kvalitetssäkrar hela bostadsaffären.

Välkommen till en lyckad bostadsaffär med Bjurfors fastighetsmäklare i Uppsala!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Uppsala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Matilda Höglund mäklare
Matilda Höglund

Jag är resultatinriktad och sätter alltid upp höga mål för både mg själv och mina säljare. Att kunna leverera ett gott resultat och infria mina kunders förväntningar är något jag värdesätter högt....

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Matilda Höglund
Mäklarbild saknas
Robin Gelinder

Robin Gelinder är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Robin Gelinder
Fredrik Holm mäklare
Fredrik Holm

Målsättningen som driver mig är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Jag strävar alltid efter att göra alla parter så nöjda som möjligt. Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Tveka inte att kontakta mig!

Mäklare Fredrik Holm
Andreas Ödman mäklare
Andreas Ödman

Andreas drivs av att prestera bättre än sina konkurrenter och han kombinerar detta med att vara en ödmjuk Göteborgare. Effekten blir givetvis nöjda och glada kunder. Andreas har jobbat som mäklare sedan 2012. Han trivs med att jobba i Uppsala på grund utav variationen av kunder och bostäder. Andreas tycker det är roligt och utmanande att få träffa allt från de nya studenterna som skall köpa sitt...

Mäklare Andreas Ödman
Cornelia Nilsson mäklare
Cornelia Nilsson

Cornelia Nilsson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Cornelia Nilsson
Mäklarbild saknas
Anna Flyberg

Anna Flyberg är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Heby, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Anna Flyberg
Mäklarbild saknas
Marcus Höglund

Marcus Höglund är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Marcus Höglund
Mäklarbild saknas
Anna Hellstedt

Anna Hellstedt är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter i Essingen, Fredhäll, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg och Stadshagen.

Mäklare Anna Hellstedt

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Uppsala.

Bjurfors Uppsala
Kungsgatan 28
75321 Uppsala

uppsala@bjurfors.se

018-24 01 50

Är du kontorschef på Bjurfors Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.