Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Bjurfors Uppsala

Bjurfors Uppsala

4,9 av 5 i betyg
Bjurfors Uppsala

Välkommen till Bjurfors mäklare i Uppsala!
På vårt mäklarkontor i Uppsala arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Uppsala med omnejd.

Med hög kompetens, stort engagemang, enorm kunskap och professionalism drivs vi av att alltid leverera den bästa mäklartjänsten. Vi arbetar efter Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som kvalitetssäkrar hela bostadsaffären.

Välkommen till en lyckad bostadsaffär med Bjurfors fastighetsmäklare i Uppsala!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Uppsala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Karl Nordström mäklare
Karl Nordström

Med stark målsträvan, stort engagemang och personliga kundrelationer ger jag allt för att din bostadsaffär blir den bästa möjliga. Tack vare många år som ishockeyspelare på högsta elitnivå vet jag...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Karl Nordström
Matilda Höglund mäklare
Matilda Höglund

Jag är resultatinriktad och sätter alltid upp höga mål för både mg själv och mina säljare. Att kunna leverera ett gott resultat och infria mina kunders förväntningar är något jag värdesätter högt....

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Matilda Höglund
Mäklarbild saknas
Robin Gelinder

Robin Gelinder är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Robin Gelinder
Andreas Ödman mäklare
Andreas Ödman

Andreas drivs av att prestera bättre än sina konkurrenter och han kombinerar detta med att vara en ödmjuk Göteborgare. Effekten blir givetvis nöjda och glada kunder. Andreas har jobbat som mäklare sedan 2012. Han trivs med att jobba i Uppsala på grund utav variationen av kunder och bostäder. Andreas tycker det är roligt och utmanande att få träffa allt från de nya studenterna som skall köpa sitt...

Mäklare Andreas Ödman
Cornelia Nilsson mäklare
Cornelia Nilsson

Cornelia Nilsson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Cornelia Nilsson
Mäklarbild saknas
Marcus Höglund

Marcus Höglund är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Marcus Höglund
Mäklarbild saknas
Anna Flyberg

Anna Flyberg är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Heby, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Anna Flyberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Uppsala.

Bjurfors Uppsala
Kungsgatan 28
75321 Uppsala

uppsala@bjurfors.se

018-24 01 50

Är du kontorschef på Bjurfors Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.