Petter Johansson, mäklare

Petter
Johansson
Mäklare

5 av 5 i betyg

Om Petter Johansson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Petter?

En trygg och hållbar relation är enligt mig den ojämförligt viktigaste ingrediensen i en lyckad bostadsaffär. Ju bättre relation jag har med såväl säljare som köpare, desto bättre blir förutsättningarna att överträffa bägge parters förväntningar. När du anlitar mig erbjuds du hög närvaro, engagemang och ett genuint intresse för själva hantverket som fastighetsförmedling innefattar.

Vad skiljer Petter Johansson från andra mäklare?

Med rötterna på den östgötska landsbygden har jag en jordnära filosofi, ett pålitligt humör och ett nyfiket sinne. När jag inte springer på kundmöten eller visningar, hittar ni mig i Nackareservatet med en karta i högsta hugg. Jag har orienterat i hela mitt liv och drivs av min passion för konditionsidrott, friluftsliv och naturupplevelser. Med öppenhet och respekt vill jag långsiktigt bygga förtroende och bidra till att skapa trygghet i såväl affärsuppdraget som i min omgivning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är inte en slump att jag arbetar i just Nacka. Områdets natursköna miljöer med skogar, sjöar och hav har alltid tilltalat mig som älskar natur- och friluftsliv. Allt detta i kombination med områdets centrala läge nära Stockholm och kommunens starka expansion gör det till ett fantastiskt område att förmedla bostäder i. Här finns variationen avseende såväl bostäder som människor, vilket skapar en arbetsmiljö som passar mig perfekt. Bostadsmarknaden i Nacka är mycket stark eftersom den erbjuder ett bra strategiskt läge i brytpunkten mellan stad och skärgård, vilket gör det attraktivt för många människor att bo här.

Hur marknadsför Petter sina bostadsförsäljningar?

Överallt och lite till. De digitala bostadssajterna som exempelvis Hemnet m.fl. är självklara kanaler att exponeras i. Därutöver marknadsför jag mina objekt lokalt via sociala medier samt via banners på nyhetssajter.

Jag gör alltid lokala utskick i samband med publiceringen där jag skickar ut cirka 300 inbjudningar till visningen i objektets närområde. Dessutom marknadsför jag alltid mina objekt direkt till mitt breda spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-11-23.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Petter säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Petter erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
PETTERS prospekt

Är du Petter Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis