Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Uppsala

HusmanHagberg Uppsala

4,5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Uppsala

Vi på HusmanHagberg i Uppsala förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. För oss är varje uppdrag unikt. Tillsammans med dig tar vi fram den lösning som passar bäst för just dig och din livssituation. Som stor mäklarkedja kan vi ge dig tillgång till alla de fördelar som ett rikstäckande företag har - t ex nationellt kundregister och marknadens bästa annonseringsplatser. För oss är varje uppdrag unikt.

Vi har ett äkta engagemang och en passion för vårt yrke och vill alltid göra mer för dig som kund än vad du får hos andra mäklare. Vi vill helt enkelt skapa de nöjdaste kunderna som gärna anlitar oss igen - då har vi lyckats!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Uppsala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Rozbeh Kalantari mäklare
Rozbeh Kalantari

Min åsikt är att det är otroligt enkelt för oss mäklare att skriva ihop en lockande text som beskriver hur lyhörda, hungriga och duktiga vi är. Det är däremot mycket svårare för dig som säljare att utifrån detta hitta rätt mäklare då näst intill alla beskriver sig själva på det sättet. Min rekommendation är att du kikar på vad mina tidigare kunder har skrivit om mig, det är den främsta...

Mäklare Rozbeh Kalantari
Benjamin Alizadeh mäklare
Benjamin Alizadeh

Benjamin är en glädjespridare som delar med sig av sin energi till alla som han möter, det bästa han vet är att överträffa förväntningar och kunna ge förutsättningar som man knappt trodde var möjliga. Han har arbetat med försäljning i nästan tio år och förmedlar ditt hem som att det vore hans eget. Detta betyder för dig att du får en mäklare som ger allt i varje moment och lämnar ingenting åt...

Mäklare Benjamin Alizadeh
Mäklarbild saknas
Mikael Lindström

Jag tror inte tror på slumpen! Varje enskild bostadsaffär är unik. Genom att skräddarsy varje försäljning för just din unika bostad så maximerar vi försäljningspriset. Med mitt engagemang och driv ser jag till att just din försäljning blir ditt livs bästa affär.

Mäklare Mikael Lindström
Mäklarbild saknas
Jim Loginger

Jag otroligt tävlingsinriktad och driven som gör det lilla extra i varje affär. Målet är att du som säljare ska få den bästa tänkbara förutsättningen att just din bostad blir såld för de högsta möjliga priset.

Mäklare Jim Loginger
Mäklarbild saknas
Nils Lagerlöf

Nils Lagerlöf är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter i Sigtuna, Arlandastad, Märsta, Rosersberg, Steninge, Steningehöjden, Upplands Väsby, Bollstanäs och Runby.

Mäklare Nils Lagerlöf
Mäklarbild saknas
Helena Wadström

Helena Wadström är mäklare på HusmanHagberg i Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Helena Wadström
Mäklarbild saknas
Daniel Matori

Daniel Matori är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Daniel Matori
Mäklarbild saknas
Emelie Ingvarsson

Emelie Ingvarsson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Heby, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Emelie Ingvarsson
Mäklarbild saknas
Jan Liljeqvist

Jan Liljeqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Trosa, Vagnhärad och Västerljung.

Mäklare Jan Liljeqvist
Mäklarbild saknas
Anna Fredriksson

Anna Fredriksson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Heby, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Anna Fredriksson
Mäklarbild saknas
Emelie Bergman

Emelie Bergman är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Heby, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Emelie Bergman

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Uppsala.

HusmanHagberg Uppsala
Svartbäcksgatan 28
75332 Uppsala

uppsala@husmanhagberg.se

018-10 90 00

Är du kontorschef på HusmanHagberg Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.