Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Norrköping & Söderköping

HusmanHagberg Norrköping & Söderköping

5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Norrköping & Söderköping

HusmanHagberg är en oberoende fastighetsmäklarkedja, fristående från banker och försäkringsbolag och kan alltid erbjuda fullt kundanpassade affärer. Ska det gå snabbt, säljas till bästa pris, förberedas i lugn och ro, eller allt på samma gång? Det som är bäst för dig, är det bästa för oss.
HusmanHagberg startade 1997 och är idag en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor med drygt 90 kontor och närmare 400 medarbetare. På våra kontor i Norrköping, Söderköping och Katrineholm arbetar 6 mäklare och 1 säljkoordinator.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Norrköping & Söderköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Andreas Söderstam mäklare
Andreas Söderstam

Andreas Söderstam är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Katrineholm, Norrköping, Söderköping, Valdemarsvik och Vingåker.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Andreas Söderstam
Mäklarbild saknas
Izabella Nyström

Izabella Nyström är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrköping, Kimstad, Kolmården, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet, Åby, Söderköping, Sankt Anna och Östra Ryd.

Mäklare Izabella Nyström
Mäklarbild saknas
Gustav Azelius

Gustav Azelius är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrköping, Kimstad, Kolmården, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet, Åby, Söderköping, Sankt Anna och Östra Ryd.

Mäklare Gustav Azelius

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Norrköping och mäklare i Söderköping.

HusmanHagberg Norrköping & Söderköping
Hötorget 9
60231 Norrköping

norrkoping@husmanhagberg.se

011-12 80 20

Är du kontorschef på HusmanHagberg Norrköping & Söderköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.