Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Ylva Gauffin, Mäklare på HusmanHagberg Bromma

Ylva
Gauffin
Mäklare på HusmanHagberg

5 av 5 i betyg

Om Ylva Gauffin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ylva?

För att lyckas inom vårt yrke så behöver man vara väldigt målfokuserad samtidigt som man vet att resan dit är minst lika viktig som slutmålet. Idag jobbar jag mestadels på rekommendationer vilket jag har mina återkommande kunder att tacka för. Jag ger mig inte förrän både jag och kunderna har nått dit vi vill och ser varje lyckad affär med nöjda säljare och köpare som en seger- och jag älskar att vinna. Under mina år har jag fått förtroendet att förmedla 800 lägenheter i Sundbyberg och jag ser fram emot många fler lyckade affärer!

Vad skiljer Ylva Gauffin från andra mäklare?

Mina styrkor är framförallt min anknytning till Sundbyberg då jag bott här i över 13 år och sett hur småstaden har vuxit fram. Att jag dessutom varit verksam som mäklare i snart 8 år gör att jag har en erfarenhet och ett starkt kundregister som är svårt att hitta någon annanstans. När jag ska förmedla en lägenhet lägger jag min fokus på visning och budgivning. På en visning vill jag vara mäklaren som inte bara vet allt som är värt att veta om lägenheten och föreningen men också varför man ska bo i Sundbyberg. När det sedan är dags för budgivning och förhandling så vet jag att gör man ett bra och noggrant jobb från start som ligger till grund för budgivningen - så kan det i slutändan skilja mycket, inte 10-15000kr utan flera 100.000kr i slutpris och det är där jag vill kunna leverera till mina säljare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Sundbyberg och Solna i över 8 år så känner jag väl till området och vilka fördelar som småstaden har vilket jag lyfter fram till mina kunder. För att kunna sälja något på bästa sätt så måste man veta vad man säljer, vilket betyder att området är minst lika viktigt att sälja in som själva bostaden. Sundbyberg är oslagbart med alla kommunikationer; buss, tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flygbuss. På bara 8 minuter är man inne på Centralstationen i Stockholm. Sundbyberg attraherar en väldigt bred målgrupp då småstaden erbjuder såväl ett stort varierat utbud av restauranger, caféer och butiker, men också en riktigt bra kommun med antalet förskolor, skolor och naturområden. Just tack vare dessa fördelar så är inflytten till kommunen stark, även i en något sviktande marknad.

Hur marknadsför Ylva sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför alltid varje bostad utifrån vilken kundgrupp som vi söker efter. Alla kunder har olika beteenden hur de går tillväga när de letar bostad. Det viktigaste är att kombinera marknadsföringen med mitt spekulantregister - för att få rätt betalt. Jag tror på att all marknadsföring är bra men att den har större genomslagskraft ju mer riktad till rätt person den är. Därför jobbar jag alltid med öppen marknadsföring med alla vanliga sajter på nätet men också med målinriktad marknadsföring som läggs upp på ett unikt sätt för varje enskild bostad. Bilderna är det första kunderna ser vilket gör att jag endast jobbar med en specifik fotograf som vet hur jag vill ha mina bilder för att attrahera lyfta fram det bästa i varje enskilt hem. Har du som kund specifika önskemål om ytterligare marknadsföring så ordnar givetvis detta.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-04-20.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Ylva säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Radhus
 • Villor
På följande platser
 • Danderyd
 • Ekerö
 • Solna
 • Stockholm
 • Sundbyberg
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Ylva erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ylva Gauffin
är mäklare på

Är du Ylva Gauffin?
Logga in och redigera din presentation här.