Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Nacka

HusmanHagberg Nacka

5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Nacka

En bra mäklare har bra koll på hur bostadsmarknaden fungerar och kan ge anpassade råd utifrån varje kunds unika situation. Vår erfarenhet av marknaden just i Nacka ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder. HusmanHagberg är en kedja med över 380 medarbetare på drygt 90 kontor. Vi är helt fria från bank och försäkringbolag och har alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad. Välkommen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Nacka
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Felix Ramsten mäklare
Felix Ramsten

Jag har ett mycket väl fungerande arbetssätt som, kortfattat, ser ut ungefär såhär: 1. Första kontakt/möte. Det är här vi pratar för första gången. Trevligt, proffsigt bemötande och en rundgång i...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Felix Ramsten
Heléne Jernestrand mäklare
Heléne Jernestrand

Jag kan marknaden i de områden jag arbetar; Tyresö och Älta. Jag har verkat som fastighetsmäklare i 15 år i denna marknad. Jag är lyhörd och vill leverera den bästa servicen till dig som säljare. Jag arbetar för att du ska få högsta möjliga pris för din bostad. Jag älskar mitt jobb där jag får träffa många härliga köpare och säljare, ingen dag är den andra lik i mitt arbete som fastighetsmäklare....

Mäklare Heléne Jernestrand
Tomas Eriksson mäklare
Tomas Eriksson

Jobbat som fastighetsmäklare sedan 1997 och brinner för affären och kundrelationerna.

Mäklare Tomas Eriksson
Emma Bivstedt mäklare
Emma Bivstedt

När jag hjälper dig som säljare att genomföra en trygg och säker affär med högsta möjliga betalt för din bostad, då trivs jag! Som person är jag positiv, mycket målinriktad och lösningsfokuserad.

Mäklare Emma Bivstedt
Anders Tamm mäklare
Anders Tamm

Jag finner mitt driv och glädje i den ständiga kundkontakten och de utmaningar jag ställs inför varje unik försäljning för att alltid leverera högsta möjliga slutpris! Mina kunder beskriver mig bäst som aktiv, rak, tydlig och engagerad.

Mäklare Anders Tamm

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nacka.

HusmanHagberg Nacka
Forumvägen 31, Lgh 506
13153 Nacka

nacka@husmanhagberg.se

08-716 25 00

Är du kontorschef på HusmanHagberg Nacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.