MäklarOfferter

Torbjörn Johansson

Mäklare på HusmanHagberg

Torbjörn Johansson
BetygStjärna4,5/5
HusmanHagberg

Mina främsta kärnvärden är att alltid ha mina kunders bästa för ögonen samt att uppdraget skall genomsyras av hög kvalité, tillgänglighet, stor noggrannhet och hög affärsetik, vilket har visat sig i mycket höga mäklarbetyg i de kundundersökningar som har genomförts efter varje avslutad affär.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Torbjörn Johansson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Torbjörn Johansson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Torbjörn säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i snart 30 år, vilket gör att jag har en unik erfarenhet och kunskap som jag gärna delar med mig av när ni möter mig som kund. Oavsett om ni skall sälja i Silverdal, Helenelund, Edsviken, Norrviken, Edsberg, Viby, Tureberg eller i övriga delar av Sollentuna kommun, så får ni del av min gedigna erfarenhet och engagemang från bostadsförsäljningar. Jag har dessutom varit delaktig i flera stora nyproduktionsprojekt från stora etablerade och välkända byggföretag i Stockholmsregionen. År 2020 fick jag det finaste priset som går att få - Årets Kollega 2020, för hela HusmanHagberg Sverige! Något som jag naturligtvis är glad, hedrad och tacksam över. Välkommen att kontakta mig redan idag för kostnadsfria och värdefulla råd och tips inför en av era viktigaste affärer i livet.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför din bostadsförsäljning via vår välbesökta hemsida, Hemnet m.fl, samt att vi också jobbar med marknadsföring i sociala medier, Vi informerar och jobbar också aktivt med de kunder som finns i vårt kundregister och som nyligen har varit och tittat på liknande hus i området.
Ingen får en andra chans att göra ett första intryck! Detta är anledningen till att jag är mycket noggrann inför fotograferingen så att er bostad kommer fram från dess bästa sida. Vi jobbar naturligtvis med professionella fotografer som också kan ta stämningsbilder kvällstid och drönarbilder. Vi har också möjlighet att ta in stylister inför fotografering och marknadsföring.

Rekommendationer (2)

Torbjörn Johansson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Alexander S.+6 mån.
Sålde villa i Järfälla

Jag är väldigt nöjd med Torbjörn. Han var väldigt engagerad och proffsig därför kan jag rekommendera Torbjörn till andra bostadssäljare.

Bessam Y.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Järfälla

Torbjörn var rak på sak och professionell. Hade stor koll på läget och ingav förtroende. Jag är mycket nöjd med hur han skötte allt.

Lämna omdöme

Här mäklar Torbjörn Johansson

Torbjörn jobbar som mäklare i Sollentuna och Järfälla.

Objekttyper

Torbjörn förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Torbjörn erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Torbjörn

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Torbjörn

Torbjörn Johansson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
HusmanHagberg SollentunaKungsvägen 26, 191 45 SollentunaBrev sollentuna@husmanhagberg.seTelefon 08 - 35 65 50
Stjärna5/5
HusmanHagberg Vällingby, Hässelby & SpångaÅngermannagatan 158, 162 65 VällingbyBrev vasterort@husmanhagberg.seTelefon 08 - 37 19 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare