Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Partille & Lerum

HusmanHagberg Partille & Lerum

5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Partille & Lerum

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Och vi växer så det knakar!

Här på HusmanHagberg Partille/Lerum följer vi dig hela vägen genom kanske en av dina största affärer i livet. Vi ger dig kunskap, erfarenhet och engagemang så du kan känna dig trygg att du tagit rätt beslut att låta oss vara din bästa partner.
Vi är lyhörda för dina önskemål samtidigt som vi tar till vår expertis för att vägleda dig rätt.
I alla våra bostadsaffärer är vi unika där vi visar upp våra objekt med drönarfilmer, även bostadsrätter, och vi använder oss av flera plattformar för att marknadsföra din bostad så det når ut till så många som möjligt. Vi har god lokalkännedom och vi arbetar över ett stort område som gör att vi når ut och har direktkontakt med många potentiella köpare.

Vill du också ha en mäklare med nöjdare kunder?
Varmt välkommen till oss på HusmanHagberg Partille/Lerum!
Vi börjar där andra nöjer sig. Välkommen att bli nöjd du också!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Partille & Lerum
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Roger Karlsson mäklare
Roger Karlsson

Jag ger mig sällan! Hög kvalitet och inte minst bra återkoppling genom hela affären till mina säljare är en självklarhet. Med lång erfarenhet från yrket med en bakgrund inom många olika branscher men främst inom byggbranschen och försäljning ger dig som säljare en extra trygghet i din bostadsförsäljning. Jag ger mig som sagt sällan och jobbar alltid för att komma på ett bra avslut med fokus på en...

Mäklare Roger Karlsson
Minna Bahmiary mäklare
Minna Bahmiary

Minna Bahmiary är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lerum, Floda, Gråbo, Sjövik, Stenkullen, Tollered, Partille, Jonsered, Sävedalen och Öjersjö.

Mäklare Minna Bahmiary
Mäklarbild saknas
Johanna Löfborg

Johanna Löfborg är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lerum, Floda, Gråbo, Sjövik, Stenkullen, Tollered, Partille, Jonsered, Sävedalen och Öjersjö.

Mäklare Johanna Löfborg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Lerum och mäklare i Partille.

HusmanHagberg Partille & Lerum
Göteborgsvägen 88
Göteborg Partille / Lerum

partille@husmanhagberg.se

031-15 15 62

Är du kontorschef på HusmanHagberg Partille & Lerum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.