Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Bålsta & Håbo

HusmanHagberg Bålsta & Håbo

5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Bålsta & Håbo

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Bålsta & Håbo
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Caroline Soini Gergils mäklare
Caroline Soini Gergils

Med mitt personliga engagemang och fokus på detaljer är jag mäklaren som aldrig lämnar något åt slumpen. Jag har en unik bredd som mäklare då jag tidigare jobbat som inredningsstylist och hundratals försäljningar med lyckat resultat bakom mig. Jag har en helhetssyn över hela processen med stor förståelse för marknad och försäljning vilket gör mig till en ovärderlig strateg i din bostadsaffär.

Mäklare Caroline Soini Gergils
Sara Engström mäklare
Sara Engström

Jag är positiv och drivande och ger alltid 100% i mina bostadsaffärer. Att hitta en bra köpare för din bostad och att slutföra processen snabbt och effektivt är min drivkraft. Jag fokuserar mycket på köparsidan och strävar efter nöjda kunder och nöjda säljare. Transparens och ärlighet är nyckelord och såklart ett driv för att du skall få högsta möjliga slutpris på din bostad.

Mäklare Sara Engström
Frida Evstedt mäklare
Frida Evstedt

Frida Evstedt är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll, Viksjö, Upplands-Bro, Bro och Kungsängen.

Mäklare Frida Evstedt
Mäklarbild saknas
Nina Strange

Nina Strange är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Håbo, Bålsta, Häggeby, Skokloster, Upplands-Bro, Bro och Kungsängen.

Mäklare Nina Strange
Mäklarbild saknas
Oskar Berge

Oskar Berge är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Enköping, Ekolsund, Fjärdhundra, Grillby, Lillkyrka, Örsundsbro, Håbo, Bålsta, Häggeby och Skokloster.

Mäklare Oskar Berge

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bålsta och mäklare i Håbo.

HusmanHagberg Bålsta & Håbo
Centrumstråket 15
74626 Bålsta

habo@husmanhagberg.se

0171-46 95 60

Är du kontorschef på HusmanHagberg Bålsta & Håbo?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.