Sebastian Scherdin, Mäklare på HusmanHagberg

Sebastian
Scherdin
Mäklare på HusmanHagberg

4 av 5 i betyg
Visa Sebastians rekommendationer

Om Sebastian Scherdin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sebastian?

Med flest rekommendationer i min rygg vet jag hur du ska bli nöjd. Finns ingen som är mer uthållig än jag. Allt jag gör är med ett leende. Det ska vara kul att sälja! Speciellt till rekord! Jag förmedlar enbart här i mitt Sundbyberg. Flest sålda bostäder sen 2017!

Vad skiljer Sebastian Scherdin från andra mäklare?

Min aktivitet. Jag är mer av köparens mäklare i första skedet. Ingen köpare ska slippa undan mig. Om man är i kontakt med mig, ska man köpa något jag erbjuder. Tack vare att jag förmedlar flest bostäder, i ett område jag är uppvuxen i - har ingen annan bättre förutsättningar än jag. Jag jobbar mer personligt med din bostad, och med våra köpare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

”Sumpan ser man, sedan dör man.” En line jag är uppvuxen med och som präglat mig. Sumpans rappduo Snook myntade den. Något som jag lärde mig personligen stämmer! Väl inflyttad hit, vill man aldrig lämna. Den mest restaurangtätaste staden, med kanske landets även bästa kommunikationer. Här finns något att erbjuda alla! Fantastiskt fina parker, förskolor och skolor. Något som underlättar för mig som sålt flest bostäder här sedan 2017. Ingen kan området som jag. Och priserna följer med mig. Sumpan har gått starkt trots nedgången.

Hur marknadsför Sebastian sina bostadsförsäljningar?

Överallt. Tidningen tycker jag är mer förlegad och dessutom mindre miljövänlig. Därför satsar jag mer på sociala medier. Där jag har fått en fantastisk respons! Jag har ett team som hjälper mig kring den digitala satsningen, där ingen aktör klår oss på fingrarna. Retargeting där kunder ser din bostad tack vare att de sökt på liknande. Precis som när du själv nätshoppat, och klädesplagget följer med dig in på sociala medier.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Sebastian säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Sebastian erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Sebastian Scherdin
är mäklare på

Är du Sebastian Scherdin?
Logga in och redigera din presentation här.