Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Ängelholm & Båstad

HusmanHagberg Ängelholm & Båstad

4,5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Ängelholm & Båstad

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Ängelholm & Båstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Linda Glimmenvall mäklare
Linda Glimmenvall

Som jag älskar mitt arbete! Efter varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2005 och varit egenföretagare och franchisetagare sedan 2011 så vet jag vad detta arbete innebär. Jag vet vad som krävs av mig som fastighetsmäklare och jag vet vad du som min kund behöver. Jag har varit med i både uppåtgående- och nedåtgående marknader. Jag har träffat och hjälpt människor i sorg, förtvivlan, glädje...

Mäklare Linda Glimmenvall
Eva Holmberg mäklare
Eva Holmberg

Jag arbetar med kunden i fokus! Det var just mötet mellan människor som avgjorde mitt yrkesval för snart 15 år sedan. Ett val jag aldrig ångrat! Sedan 2012 är jag stolt franchisetagare för HusmanHagberg Ängelholm/Båstad. Här på kontoret är vi ett härligt gäng som trivs tillsammans vilket är en bidragande orsak till att det är det är fantastiskt roligt att gå till jobbet varje dag! Som...

Mäklare Eva Holmberg
Mäklarbild saknas
Mathia Hagelqvist

Mathia Hagelqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Båstad, Förslöv, Grevie, Torekov, Västkusten, Västra Karup, Östra Karup, Ängelholm, Hjärnarp, Munka-Ljungby, Strövelstorp, Vejbystrand, Örkelljunga, Skånes Fagerhult och Åsljunga.

Mäklare Mathia Hagelqvist
Mäklarbild saknas
Josefin Nilsson

Josefin Nilsson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Båstad, Förslöv, Grevie, Torekov, Västkusten, Västra Karup, Östra Karup, Ängelholm, Hjärnarp, Munka-Ljungby, Strövelstorp och Vejbystrand.

Mäklare Josefin Nilsson
Mäklarbild saknas
Frida Svahn

Frida Svahn är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Båstad, Förslöv, Grevie, Torekov, Västkusten, Västra Karup, Östra Karup, Ängelholm, Hjärnarp, Munka-Ljungby, Strövelstorp och Vejbystrand.

Mäklare Frida Svahn

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Båstad och mäklare i Ängelholm.

HusmanHagberg Ängelholm & Båstad
Storgatan 83 D
26235 Ängelholm

angelholm@husmanhagberg.se

0431-36 80 08

Är du kontorschef på HusmanHagberg Ängelholm & Båstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.