Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Malmö

HusmanHagberg Malmö

4,8 av 5 i betyg
HusmanHagberg Malmö

Malmö är en underbar plats. Det är inte bara vi som tycker det. Allt fler upptäcker staden, regionen och söker sig hit för att hitta bostad.

Mäklarkedjan HusmanHagberg har över 100 kontor och ca 450 medarbetare. Vi är helt fria från bank och försäkringbolag och har alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad. Våra mäklare kan Malmö och älskar att göra affärer. Vi är fastighetsmäklare och inget annat. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Malmö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mathias Johansson mäklare
Mathias Johansson

Jag sätter alltid kunden i fokus. Mitt långsiktiga mål är att ha nöjdast kunder i Malmö. För att nå detta jobbar jag ständigt för att bibehålla hög personlig service, vara tillgänglig och påläst. Att...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Mathias Johansson
Johan Berglund mäklare
Johan Berglund

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Malmö med omnejd sedan år 2002 vilket gör att jag har stenkoll på vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Eftersom jag varit med såpass länge har jag erfarenhet av både uppåtgående marknad och nedgångar vilket gör att jag kan anpassa mitt sätt att jobba efter hur marknaden ser ut just nu. Jag har också varit med om alla möjliga situationer som kan uppstå...

Mäklare Johan Berglund
Henrik Feuk mäklare
Henrik Feuk

Henrik Feuk är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Henrik Feuk
Sandra Lindh mäklare
Sandra Lindh

Sandra Lindh är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden, Vellinge och Västra Innerstaden.

Mäklare Sandra Lindh

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

HusmanHagberg Malmö
Kronborgsvägen 2 BV
21214 Malmö

malmo@husmanhagberg.se

+46406153040

Är du kontorschef på HusmanHagberg Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.