Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Solna

HusmanHagberg Solna

4,4 av 5 i betyg
HusmanHagberg Solna

Här i Solna finns allt – fin natur, shopping, goda kommunikationer, bra restauranger och en skön stämning. Vi på HusmanHagberg känner till området väl och har bra koll på hur bostadsmarknaden fungerar. HusmanHagberg är en kedja med över 400 medarbetare på ca 100 kontor. Vi är helt fria från bank och försäkringbolag och våra fastighetsmäklare har alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad. Välkommen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Solna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Siyar Hamidanoglu mäklare
Siyar Hamidanoglu

Jag har 15 års erfarenhet som mäklare med över 1.000 bostadsaffärer i ryggen i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Genom att ha nöjda kunder som...

Mäklare Siyar Hamidanoglu
Sebastian Scherdin mäklare
Sebastian Scherdin

Med flest rekommendationer i min rygg vet jag hur du ska bli nöjd. Finns ingen som är mer uthållig än jag. Allt jag gör är med ett leende. Det ska vara kul att sälja! Speciellt till rekord! Jag förmedlar enbart här i mitt Sundbyberg. Flest sålda bostäder sen 2017!

Mäklare Sebastian Scherdin
Niklas Lexander mäklare
Niklas Lexander

Jag kan Solna och Sundbyberg och har arbetat lokalt sedan år 2004 med många nöjda kunder och höga slutpriser. Med det som grund och mitt personliga engagemang kommer jag att förvalta ert förtroende på bästa möjliga sätt.

Mäklare Niklas Lexander
Gabriel Mirza mäklare
Gabriel Mirza

Med min långa erfarenhet inom ledarskap från servicebranschens alla hörn tillsammans med mitt stora intresse för fastigheter i sin helhet tillsammans med förmågan att aldrig ge upp så bidrar detta till att du får alla förutsättningar du behöver för att få en lyckad bostadsaffär!

Mäklare Gabriel Mirza
Eddie Razaz mäklare
Eddie Razaz

Min arbetsbakgrund är bred då jag som 16-årig gick in i musikbranschen. 10 år senare med en framgångsrik karriär bakom mig beslöt jag mig för att sadla om och börja jobba som säljare på Santander Consumer Bank. Därefter blev jag headhuntad för att bygga upp två HusmanHagbergkontor i Spanien och arbetade där i ca tre år. I Spanien blev jag kär i bostadsmarknaden och det föll naturligt för mig att...

Mäklare Eddie Razaz

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Solna.

HusmanHagberg Solna
Sturegatan 19
172 31 Sundbyberg

solna@husmanhagberg.se

08-705 59 90

Är du kontorschef på HusmanHagberg Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.