HusmanHagberg Uddevalla, Stenungsund, Tjörn & Orust

HusmanHagberg Uddevalla, Stenungsund, Tjörn & Orust

4,4 av 5 i betyg
HusmanHagberg Uddevalla, Stenungsund, Tjörn & Orust

Längtar du att bo nära havet och samtidigt ha småstadens puls runt hörnet? Då kanske Uddevalla, Stenungsund, Tjörn eller Orust är något för dig. De kustnära orterna ger en härlig frihetskänsla samtidigt kan du enkelt också ta dig till en av Sveriges största städer som Göteborg under en timme. Våra erfarna mäklare finns här för dig både när det kommer till försäljning av bostad och när du önskar köpa hus eller bostadsrätt i Uddevalla.

Tack vare de god allmänna kommunikationerna kan du välja att resa dit med tåg buss eller med bil. Från Göteborg når du världens alla hörn med flyg. Du har även Oslo inom ett par timmars räckhåll. Söker du ett åretrunt boende eller rentav fritidsboende så har vi något för alla. Vad sägs om Uddevalla, Stenungsund eller Henån om du vill bo i en småort. Eller vad sägs om Gullholmen, Käringön, Skärhamn, Åstol eller Klädesholmen om du vill bo kustnära och ha skärgården runt knuten?

Funderar du på att köpa bostad i eller omkring Uddevalla? Vi har kunniga mäklare i Uddevalla, Stenungsund, Tjörn och Orust som hjälper dig att hitta rätt boende.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Uddevalla, Stenungsund, Tjörn & Orust
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jessica Nyman mäklare
Jessica Nyman

Försäljning och få jobba med människor har alltid varit en stark drivkraft. I min roll som före detta egenföretagare inom mode och även som försäljningschef inom matbranschen älskar jag att få jobba med människor. Att få jobba som mäklare har alltid varit en dröm. 2016 tog jag steget och började utbilda mig på Malmö högskolan. Ett av de bästa beslutet jag tagit och älskar mitt jobb varje dag! Jag...

Mäklare Jessica Nyman
Ebba Olsson mäklare
Ebba Olsson

Jag är en perfektionist i allt jag gör och lägger stor vikt vid att utföra mitt arbete noggrant och anpassat efter varje unik situation. För mig är kunden alltid i främsta fokus och jag håller parterna uppdaterade genom hela processen. Varje affär är unik och tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er.

Mäklare Ebba Olsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Orust, mäklare i Stenungsund, mäklare i Tjörn och mäklare i Uddevalla.

HusmanHagberg Uddevalla, Stenungsund, Tjörn & Orust
Kochska Gränden 3
451 30 Uddevalla

uddevalla@husmanhagberg.se

010-179 79 60

Är du kontorschef på HusmanHagberg Uddevalla, Stenungsund, Tjörn & Orust?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.