Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Kungsbacka

HusmanHagberg Kungsbacka

5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Kungsbacka

Vill du göra en riktigt bra fastighetsaffär i Kungsbacka gör du klokt i att vända dig till en mäklare med ett engagemang utöver det vanliga. Bostäder är vår passion och Kungsbacka är vår hemmaplan. Vi tillhör en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 350 medarbetare på drygt 100 kontor. HusmanHagberg är helt fristående från banker och försäkringsbolag. Det betyder oberoende råd utan dold agenda. Kontakta oss gärna med dina frågor kring Kungsbacka - från Stråvalla i söder till Särö och Kullavik i norr.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Kungsbacka
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Gustav Westergren mäklare
Gustav Westergren

Jag vill att du som kund ska känna att vi gjorde den bästa möjliga affären tillsammans, och att du i slutändan är så nöjd med hela affären att du med lätthet kan rekommendera mig vidare.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Gustav Westergren
Christoffer Tangen mäklare
Christoffer Tangen

Mitt mål är att alltid finnas tillgänglig med mitt personliga engagemang där jag också lägger stor vikt vid min anträffbarhet - ni ska i varje skede av bostadsaffären känna er trygga och få den hjälp ni behöver. Att vi tillsammans skall arbeta mot att just ni får bäst betalt för er bostad ser jag som en självklarhet.

Mäklare Christoffer Tangen
Joachim Sköld mäklare
Joachim Sköld

Jag har efter 17 år som mäklare samlat på mig mycket erfarenhet. All denna kunskap kommer till nytta i mitt dagliga arbete. Det handlar ofta om att förstå både köpare och säljare samt att kunna möta deras behov och hjälpa till att lösa de som behövs för att kunna gå vidare i bostadsaffären. Här är erfarenhet helt avgörande. Jag behöver inte uppfinna hjulet på nytt. Jag har sett det tidigare.

Mäklare Joachim Sköld
Jenny Kihlberg Hoffblad mäklare
Jenny Kihlberg Hoffblad

Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Jag har många års erfarenhet som mäklare, i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar för att sträva efter det bästa...

Mäklare Jenny Kihlberg Hoffblad
Jimmy Wallin mäklare
Jimmy Wallin

Fördelen med att anlita mig är att jag som fastighetsmäklare inte har någon ambition på att vara den mäklaren som säljer flest bostäder, jag strävar efter kvalitativa försäljningar och lägger ner den tiden som krävs för varje specifik bostad för att du ska få det högsta möjliga slutpriset. För det är ju lite så desto mer tid man lägger på något desto bättre blir även slutresultatet.

Mäklare Jimmy Wallin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kungsbacka.

HusmanHagberg Kungsbacka
Energigatan 12
434 37 Kungsbacka

kungsbacka@husmanhagberg.se

0300-32 31 50

Är du kontorschef på HusmanHagberg Kungsbacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.